2. el Seagate 1.5TB 7200RPM HDD alınır mı?

Hocam az kullanılmışsada mı? Zaten Sahibinden.com da param güvende ile alınca para direk satıcıya gitmiyor. HDD bana gelecek ben test edeceğim herhangi bir sorunu var mı diye sorun yoksa öyle onaylayacağım?

Güvenlik açısından da depolama birimleri 2. el alınmamalıdır.

Ben 1 TB almıştım 2 senedir kullanıyorum sağlık hala 100.HD Tune Pro ile test yapmasını isteyin.(quick test olmasın) 1,1.5 saat süren uzun test. Bir de başka bir uygulamayla disk sağlığını isteyin ikisinde de problem yoksa alınır.
Güvenlik açısından da depolama birimleri 2. el alınmamalıdır.
Nasıl yani ?

Ben 1 TB almıştım 2 senedir kullanıyorum sağlık hala 100.HD Tune Pro ile test yapmasını isteyin.(quick test olmasın) 1,1.5 saat süren uzun test. Bir de başka bir uygulamayla disk sağlığını isteyin ikisinde de problem yoksa alınır.

Nasıl yani ?
Hocam alınmaz diyorlar gülüyorlar.

Nasıl yani ?
Bu fiyata test yapsada 200tlye koymuş fiyatını diskin sıfırı zaten 330tl fiyatı var bu parayı veren 100tl daha kor sıfır garantili alır yanlış yönlendirmeyin diske herhangi bir hasar olduğunda bu durum anlaşılmaz kullanılmadan garantisi yok bu işin elinde patlar ise tekrardan masraf yapmasına değer mi sizce?.

Bu fiyata test yapsada 200TL'ye koymuş fiyatını diskin sıfırı zaten 330TL fiyatı var bu parayı veren 100TL daha kor sıfır garantili alır yanlış yönlendirmeyin diske herhangi bir hasar olduğunda bu durum anlaşılmaz kullanılmadan garantisi yok bu işin elinde patlar ise tekrardan masraf yapmasına değer mi sizce?

Bilemiyorum artık daha önce çok kez 2.el HDD kullandım hem laptopta hem masaüstünde testleri yapılmış sorunsuz olanlarda problem yaşamadım senelerce kullandım. Ayrıca 0'ı 2000 2.eli 1900 olan bir ürün değil ki 130 lira fark var ürünün kendisi 200 lira zaten.
Diskler de eski kullanıcının verilerine sadece bir programla kolayca erişilebiliyor en basit örnek. HDD satmaya da almaya da karşıyım.

Biçimlendirirken shred dediğimiz olay yapılarak silinirse o dosyalara ulaşmak çok zor hale gelir. Ama alıcı için güvenlik risklerini sordum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı