2. el sistem toplama önerisi

Bir yandan dediğim gibi yayın yapmayı düşünüyorum AMD kartları MMORPG türü oyunlarda kas gücü daha yüksekken NVIDIA kartlartı işlemciyle uyuşup FPS türü oyunlarda daha çok FPS değerleri veriyor diye biliyorum

Ray Tracing çok da önemli değil hocam çok da gerçekçi olmasına gerek yok benim istediğim beni uzun süreler götürecek kastırmayacak ve yayın yaparken bana zorluk çıkarmayacak bir sistem.

Bir yandan dediğim gibi yayın yapmayı düşünüyorum AMD kartları MMORPG türü oyunlarda kas gücü daha yüksekken NVIDIA kartlartı işlemciyle uyuşup FPS türü oyunlarda daha çok FPS değerleri veriyor diye biliyorum.

Ray Tracing çok da önemli değil hocam çok da gerçekçi olmasına gerek yok benim istediğim beni uzun süreler götürecek kastırmayacak ve yayın yaparken bana zorluk çıkarmayacak bir sistem.

Uzun süre oyunlarda kasmama istiyorsanız daha güçlü olan 6750XT'yi tercih edebilirsiniz. Ama yayın yapma kolaylığı açısından da 4060 daha iyi olur sizin dediğinize göre. Amaç yayınsa NVIDIA tercih edin.

Uzun süre oyunlarda kasmama istiyorsanız daha güçlü olan 6750XT'yi tercih edebilirsiniz. Ama yayın yapma kolaylığı açısından da 4060 daha iyi olur sizin dediğinize göre. Amaç yayınsa NVIDIA tercih edin.
amaç yayın ve oyun oynamak hocam ama dediğim gibi sistemin beni uzun yıllar götürmesini istiyorum upg yapmadan sizce bunun yanına amd işlemci mi intel işlemci mi seçmeliyim

Intel i5 12400F tercih edilecek o zaman peki 4060 olarak soğutma ve performans açısından sırayla hangi marka kart önerirsiniz?

intel i5 12400f mi daha iyi oluuur ryzen 5 5600 mü ona karar veremedim

hem uzun zaman idare etsin istiyorum hemde yayın yaparken sıkıntı yaşamamak istiyorum

Intel i5 12400F tercih edilecek o zaman peki 4060 olarak soğutma ve performans açısından sırayla hangi marka kart önerirsiniz?

intel i5 12400f mi daha iyi oluuur ryzen 5 5600 mü ona karar veremedim

hem uzun zaman idare etsin istiyorum hemde yayın yaparken sıkıntı yaşamamak istiyorum
Tabii ki 12400F. 12400F sistemdeki Zotac 4060'ın soğutması üzmez merak etmeyin.

Hocam neden Intel marka işlemci tercih ediliyor mesela o konuda bilgi verebilir misiniz Intel i5 12400F ile Ryzen 5 5600 arasında bariz bir FPS farkı var o yüzden soruyorum.
Aslında oyun için AMD daha çok tercih ediliyor şu ara. Hem yayın performansı hem de 5600'den daha iyi olması sebebi ile 12400F önerdim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı