2. el telefon alırken dolandırıldık

mr.esat

Kilopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
6.508
Makaleler
4
Çözümler
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Cumartesi gecesi babam, babaannem için Huawei Y5 model bir telefon aldı. Bugün sabah telefonun dokunmatiği çalışmadı. Ben telefonu aldım, yeniden başlattım. Olmadı, tekrar tekrar denedim, bekledim biraz çalıştı. Babam bu ürünü geri vermek için telefonu satın aldığımız şahışla anlaştı. Şahıs bu akşam geleceğini belirtti. Ama dükkana gelmedi. Üstelik bu arkadaş babamı telefondan da Letgo'dan da engelledi. Ne yapmalıyız? Dava açabilir miyiz?
Not: Boş mesaj yazıp, kendini zeki sanan arkadaşların mesajlarını gereksiz mesaj olarak raporlayacağım. Boş mesaj yazmayın abi, yok sazan.avi bilmem ne gibi saçma sapan kelimeler sarfeden arkadaşları, raporlayacağım. Telefonu ilk aldığımız da tertemizdi, hiçbir şey belli değildi. Zamanla ne halt olduğu affedersiniz ortaya çıktı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
900'e aldık arkadaşlar. Şahısı babam raporladı ve Letgo engeli açıldı. Belki pusu kurabiliriz. :D Ben kendim giderim, babam da saklanır, sonra babam çıkar ve anlaşarak parayı alabiliriz.
Kahkaha atan arkadaşlarım çok akıllı telefondan anlayan bilgili zeki insanlar sanırım. Telefonu aldığımızda problem yoktu, sadece 1 saatliğine dokunmatiği gitti, geldi. Şuan sorun yok telefonda.
 
900'e aldım arkadaşlar. Şahısı babam raporladı ve Letgo engeli açıldı. Belki pusu kueabiliriz. :D Ben kendim giderim, babam da saklanır, sonra babam çıkar ve anlaşarak parayı alabiliriz.
Sevindim açılmasına. Umarım misliyle verir size.

İsim soyisim belli mi hocam, telefon numarasını vs. alın işiniz daha da kolaylaşır dava açacaksanız.
 
Sevindim açılmasına. Umarım misliyle verir size.

İsim soyisim belli mi hocam, telefon numarasını vs. alın işiniz daha da kolaylaşır dava açacaksanız.
Ohoo, telefonu var. Engelledi dedim ya. Şaşırdığım bir durum var ki, faturadaki telefon numarası mevcut değil diyor. (Satıcı ile aynı değil, şahıs telefoncu.)
Adresini belki öğrenebilirim. Bilmiyorum. Deneyeceğim bir şeyler.
 

Geri
Yukarı