2. el ticarette dolandırılmak

Hocalarım peki bu dolandırıcıları şikayet edebiliyor muyuz? Sanırım ben de dolandırıldım ağlamak üzereyim. 1 aylık maaşımı bastım ekran kartına Alt Tab atıp tekrar oyuna dönünce renkler bozulup düzeliyor. Aldığım kişiye yazdım bir kere döndü öyle bir sorun yoktu diye onun dışında mesajlara bakmıyor arıyorum arıyorum açmıyor. Kusurlu kartı kilitledi bana. Ben buna ne yapabilirim?
Dostum, sorunun ekran kartından veya kablondan olmadığına emin misin? Ek bir konu aç yardımcı olalım.

Dostum, sorunun ekran kartından veya kablondan olmadığına emin misin? Ek bir konu aç yardımcı olalım.
Konu açtım, her şeyi denedim. 3 ayrı driver kurdum farklı farklı oyunlarda denedim, HDMI çeviriciden şüpheleniyordum çevirici olmadan hdmi ile tv'ye bağladım sonuç aynı. PSU'm biraz düşük 350 veya 400w dandik bi marka olması lazım başka psu deneyemiyorum. Format atacağım alakasız geliyo çünkü pes 13 de olmayan sorun pes 19da oluyor işletim sistemiyle alakalı sorun olsaydı tüm oyunlar etkilenirdi diye düşünüyorum.

Ve eğer kartta sorun olmasaydı çocuk malını savunurdu böyle yapmazdı. Mesaj atıyorum bakmıyor arıyorum cevap vermiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı