Satılık 2. El Toplama Kasa

Oynamak istediğim en kötü oyun bu Need for Speed Rivals bu oyunu rahat bir şekilde kaldırır mı ? Ve beni kaç sene idare eder yaklaşık olarak???
Rivals 'i ultrada kaldırıyor ama söyliyim orjinal değilse belli bölgelerde kasma sorunu var. Ama siz en kötü oyun Rivals derseniz ki Rivals yeni nesile çıkan bir oyundur. Çıtayı bi hayli yüksek tutuyorsunuz demektir. Eğer sizin için Ultradan aşağı oynamak problemse böyle bir kasayı 3 bin TL 'den aşağı toplayamazsınız. Ama şuanda çıkan oyunların %90'nını Ultrada rahat bir biçimde oynatıyor. İleride ne olur bilinmez ama Ultra takıntınız yoksa 1 1.5 sene rahat götüreceğini öngörebilirim. Orta ayarlarda 2 seneden fazla götürür tahminimce. Ama çıkacak oyunlara teknolojinin gidişatına bağlı tabi.
Ayrıca upgrade yapabileceğinizde bir sistem bunuda unutmayın. Kocaman kasa 750 Watt güç 8 GB Ram. İleride daha iyi performans isterseniz daha iyisini alabilirsiniz yükseltmeye uygun bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prof bilgisayarlarla daha önce cok ılgılenmedim ve sistemin amd yada intel olma farkınıda bilmiyorum. Ve senın cihaz amd mi? İntel mi? Bunu belirleyen sadece işlemci mi? :) Bilmemek ayıp olmasa gerek. Biraz bilgilendirirsen artısını eksisini yazarsan sevinirim. Ciddi almayı dusunuyorum. Mail adresmide yazayım ulaşmak ıstersen.

safaozdisli@hotmail.com

Benim cihaz hem ekran kartı hemde işlemci olarak AMD.
Mail yolladım ayrıntılı olarak anlattım oradan bakabilirsiniz.

Kasayı tek satabilirmisin ?
Monitör için ekbir ücret istemiyorum ki. Yinede değerinden düşsün diyorsanız olur fark etmez. Mail atın konuşalım.
Tabi "tek kasa" derken ne kastettiniz onu açarsanız. Tek başına boş kasayı satmıyorum. Monitör hariç İçindekilerle satabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı