Havit Gamenote H2002BG alınır mı?

Arkadaşlar ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ses kalitesi gercekten beklediğinizden daha iyi çıkıyor. Bu kulaklikdan önce Logitech G PRO X kullandım bozulduğu için kablosuz bir kulaklığa geçtim ve iyi ki almışım ses bass konusunda eksiği yok diyebilirm. Tek sıkıntısı benim kafam biraz büyük çok az kucuk geliyor gibi oldu olmadı böyle abart mıyım şimdi çinliler için yapılmış sanırım. Ben 1 2 gün sonra alıştım ama çok sorun yasatmadı pedleride aynı şekilde mükemmel konforlu diyemem kesinlimle ama fiyatına göre ses kalitesi pil yeterliliği inanilmaz kendi equalizerı yok steelseriesınkini indirdim çok güzel uyumlu çalışıyor.

Mikrofonundan memnun musunuz? Mikrofonsan boğuk, cızırtılı ses vb gelmesi gibi bir sorunla karşılaştınız mı?

Havit Gamenote H2002bg kablosuz kulaklık dün elime ulaştı 10 saat boyunca test ettim 2.000 TL'ye göre ses kalitesi harika baslar tizler orantılı ve düzgün geliyor. Ses seviyesi bayağı yüksek ben müzisyenim ve ses bizim için çok önemlidir bu yüzden kulaklığı Trendyol'dan aldım ki beğenmezsem hemen iade edeyim diye ama fiyatına göre kesinlikle alınması gereken bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim. Kulak pedleride değişiyor malzeme kalitesi olarak da gayet başarılı hafif hiçbir şekilde rahatsız etmiyor beklentimin üstündeydi gerçekten. Kulaklık içe veya dışarı dönseydi tadından yenmezdi. Kulaklığın sürücüsünü bulmak için çok uğraştım ama bulduğum sürücü çok çok güzel yeterli olan her şeyi yapabiliyorsunuz SteelSeries GG programını indirin kalite bir tık daha artacaktır emin olun. Kısacası fiyatına göre kimse bu kulaklığa kötü diyemez parasını sonuna kadar hak ediyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben inanılmaz memnun kaldım.

Merhaba bass konusunda nasıl hafif şekilde mi yoksa tok mu vuruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı