2. el Voge 125R alınır mı?

AgateTheGreat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba voge 125r almayı düşünüyorum, bir tanıdığım satıyor 2. el olarak, 8000 Km'ye az kalmış, lastiklerin durumu orta, ufak hasarlı hasarı, yaptırmış arkadaş piyasadan çok uyguna satıyor, birazcık aklıma da bir şeyler takıldı gibi geliyor sizce alınabilir mi? Lastikler alındıktan kısa süre sonra değiştirebilirim, lastiklerde sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadan araç dokundurmuş stop değişmiş sadece. Maksimum 1 taş çatlasın 2 sene kullanacağım sonrasında hacimi biraz yükselterek 250'lik bir motor düşünüyorum.

Çok uygun dediğin ne kadar yani 70-80bin civarıysa alabilirsin ama Çin malı motor hasarlı ve 8000 kmye yaklaşmış olması tedirgin ediyor insanı. Voge kaliteli bir marka ama sonuçta Çin malı.

Çok uygun dediğin ne kadar yani 70-80bin civarıysa alabilirsin ama Çin malı motor hasarlı ve 8000 kmye yaklaşmış olması tedirgin ediyor insanı. Voge kaliteli bir marka ama sonuçta Çin malı.

Bende aynı düşünüyorum 95 bin diyor voge kaliteli ama ucu elbette Çin'e varıyor. Sıfırını almaya çalışıyorum olmazsa temiz 2. el en son çare bunu düşünmüştüm.

Bende aynı düşünüyorum 95 bin diyor voge kaliteli ama ucu elbette Çin'e varıyor. Sıfırını almaya çalışıyorum olmazsa temiz 2. el en son çare bunu düşünmüştüm.

Hocam 95bin verebiliyorsanız bence o fiyatlara sıfır motorlara yönelmeniz daha iyi olur ben sıfır TVS Raider öneririm daha mantıklı seçim olur bence veya sıfır Pulsar NS125 önerimdir 8bin kmye yaklaşmış ve hasarlı bir motora çok fazla fiyat istemiş arkadaşınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı