NS125 vs Voge 125R

Başlangıc ise başlangıcınızı racingle yapmanızı önermem ama yine de seçim sizin tabii ki. Cbs sorununu çözmek isterseniz sıfır QJ alın ben onu da araştırmıştım 😆,birkaç bayı şehrinize kendileri gönderim yapıyor, bazıları da sigortalı taşıyıcılarla anlaşın vs diyorlar değerlendirebilirsiniz. Parça konusundada çok bir fark olacağını sanmıyorum hocam yakındır muhtemelen.
Haklısınız hocam başlangıç için racing biraz abartı kaçıyor. Ben zaten hız tutkunu değilim temkinli kullanacağımı düşünüyorum. Ama yinede başlangıç için uygun değildir diye düşünüyorum aynı şekilde. Ama ne yapalım heves ettik bi kere artık. :)

QJ modelinde de parça sıkıntısı var diye duyum almıştım hocam.

Haklısınız hocam başlangıç için racing biraz abartı kaçıyor. Ben zaten hız tutkunu değilim temkinli kullanacağımı düşünüyorum. Ama yine de başlangıç için uygun değildir diye düşünüyorum aynı şekilde. Ama ne yapalım heves ettik bir kere artık. :)

QJ modelinde de parça sıkıntısı var diye duyum almıştım hocam.

RKS ve QJ'nin her şeyi tamamen aynı tek farkları birinde ABS var, göstergeleri farklı bir de üstündeki yazılar başka bir fark yok kalan her şey aynı.

Uygunluk açısından oturuş pozisyonundan dolayı öyle demiştim alışmak zor olur birde nakeda göre sadece tekerler dönüyor yani motorun kafası dönmüyor ondan dolayı biraz garip gelebilir. Ayrıca rks alırsaniz abs büyük sıkıntı başlangıç için çok +sı olur absnin. Siz bir Qj'yi iyice düşünün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı