2. el Watch 4 classics 46mm alınır mı?

Ben 4 kullanıyorum sinir ediyor şarj 1,5 gün gidiyor. Samsung telefonu sattım şimdi honara bir bağlanıyor sonra bağlanmıyor.
Bir de ekranda AMOLED yanığı oluyor sürekli ekranı açınca sonra geçiyor.

Artıları saat güzel yüzme koşu vs otomatik algılıyor. En sevdiğim yanı NFC ile ödeme yapıyorsun. Denize telefon götürmüyorum sadece saatle çıkarak bütün harcamalarımı yapıyorum. Her şeyi ölçüyor yağ değerleri su oranı tansiyon.
6 yıllık Huawei 1 seri saatim var o 6 gün gidiyor şarjı.

Ekranda yeşil bir kadran aç sürekli ekrana getir bir 15 dk bekle AMOLED yanığı oluyor mu bir bak. Garantisi var mı?

Alınır. Uzun süre kullanırsın. Evet güzel saat her gün şarj ederim dersen.

Ben 4 kullanıyorum sinir ediyor şarj 1,5 gün gidiyor. Samsung telefonu sattım şimdi honara bir bağlanıyor sonra bağlanmıyor.
Bir de ekranda AMOLED yanığı oluyor sürekli ekranı açınca sonra geçiyor.

Artıları saat güzel yüzme koşu vs otomatik algılıyor. En sevdiğim yanı NFC ile ödeme yapıyorsun. Denize telefon götürmüyorum sadece saatle çıkarak bütün harcamalarımı yapıyorum. Her şeyi ölçüyor yağ değerleri su oranı tansiyon.
6 yıllık Huawei 1 seri saatim var o 6 gün gidiyor şarjı.

Ekranda yeşil bir kadran aç sürekli ekrana getir bir 15 dk bekle AMOLED yanığı oluyor mu bir bak. Garantisi var mı?

Alınır. Uzun süre kullanırsın. Evet güzel saat her gün şarj ederim dersen.

A35 ile Tab S8+ kullanıyorum. Ekosistem için Samsung saatin uygun olacağını düşündüm. Sürekli açık ekranı kullanmayı düşünmüyorum. 2 gün şarjı götürse bana yeter. Telefon yanımızda olmadan NFC ile ödeme yapabiliyor muyuz?

5 tane ilan buldum, 2200-2500 arası oynuyorlar ama hepsi yorumlarda 2000 liraya anlaşabilecekleri belirtmişler. Gelecek ay almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı