Maxsun B850 vs Gigabyte B850

Bütçe
Yok

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
RAM
32GB 6400Mhz CL32
İşlemci
7500F
Selam arkadaşlar, anakart değiştireceğim sistemimde ancak 2 model arasında kararsızım.
Modeller: Gigabyte-Maxsun
Aslında Gigabyte olanı alacaktım ama fiyatı 6500 lirayken şu anda neredeyse 8000 liraya yanaştı. Maxsun modeli de hoşuma gitti açıkçası ama Türkiye'de pek tutulmuyor ve incelemesi bulunmuyor. Alınca da bir problem yaşar mıyım korkusu mevcut. Onun dışında USB port sayısı ve M.2 slotu daha güncel Maxsun'da ve 4 RAM slotu bulunuyor. Sizce Maxsun almaya değer mi?

Maxsun hakkında çok olumlu şeyler okudum. Özellikle Asya pazarındaki sistemlerde çok fazla kullanılıyor ve tasarım olarak çok iyiler. Tüm ürünleri tasarım konusunda harika duruyor. Özellik olarakta rakiplerine kıyasla daha fazla şey sunuyorlar. Ekran kartı ram ssd gibi ürünleride mevcut ama bildiğimiz fason ürün markaları gibi sayısız modelleri yok. Yani gelişi güzel seri üretim yapmıyorlar. Türkiye pazarında yeni diyebileceğimiz için çok fazla incelemesi olmaması normal duruyor. Tercih edilebilir bence.

Maxsun hakkında çok olumlu şeyler okudum. Özellikle Asya pazarındaki sistemlerde çok fazla kullanılıyor ve tasarım olarak çok iyiler. Tüm ürünleri tasarım konusunda harika duruyor. Özellik olarak da rakiplerine kıyasla daha fazla şey sunuyorlar. Ekran kartı RAM SSD gibi ürünleride mevcut ama bildiğimiz fason ürün markaları gibi sayısız modelleri yok. Yani gelişi güzel seri üretim yapmıyorlar. Türkiye pazarında yeni diyebileceğimiz için çok fazla incelemesi olmaması normal duruyor. Tercih edilebilir bence.

Sipariş geçeceğim hocam bende olumsuz bir yorum göremedim pek forumlarda.

IMG_20260104_213050.png

Sipariş verdim hocam umarım kurulumunu becerebilirim.

Son düzenleme:
Sipariş geçeceğim hocam bende olumsuz bir yorum göremedim pek forumlarda.

Eki Görüntüle 2634534

Sipariş verdim hocam umarım kurulumunu becerebilirim.
Gelince incelemesi gelirse çok iyi olur. Bu markayı Türkiye'de deneyimleyenlerin çıkması ve ilk bizim sosyalden olması önemli.

Gelince incelemesi gelirse çok iyi olur. Bu markayı Türkiye'de deneyimleyenlerin çıkması ve ilk bizim sosyalden olması önemli.

Hocam YouTube'dan bakındım biraz BIOS arayüzü falan gayet iyi duruyor bir de gelince BIOS sürümüne bağlı olarak BIOS Update yapacağım ve daha önemlisi 0 anakart montaj bilgimle nasıl montajlayacağımı düşünüyorum. Yarın sökme işlemini yapacağım.
IMG_20260105_213336.jpg

Anakart elime ulaştı gayet iyi duruyor ancak dün söktüm sistemi biraz macun kurumuş sıvı soğutmayı macunu temizledim yeni macun almadan kurulum yapsam mı bilmiyorum macun olarak aklımda Thermalgrizzly'den bu macun var öneriliyor her yerde bunumu almalıyım sizce? Yoksa MX 4 yeterli olur mu?

IMG-20260106-WA0011.jpeg
IMG_20260106_131504.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı