2.el Xbox One gamepad alınır mı?

UmutCCAN

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 2.el kutusu olmayan Xbox One gamepad buldum satıcı kozmetik olarak 10 üzerinden 8 veriyor + herhangi bir tamir görmemiş resim de bu ürünün.

Dosya Ekleri

• XBOX.png
    XBOX.png
    736,2 KB · Görüntüleme: 67
XBox gamepadlerde orijinal ile replikayı ayrıt edemiyorum. Ama ürün temiz duruyor. Kutusunun olmaması biraz kötü olmuş.
Sıfırı ile arasındaki fark %50 civarı ise alınır.

Xbox gamepadlerde orijinal ile replikayı ayrıt edemiyorum. Ama ürün temiz duruyor. Kutusunun olmaması biraz kötü olmuş.
Sıfırı ile arasındaki fark %50 civarı ise alınır.

Alınır bence hocam temiz duruyor.

Aklımda acaba ya sıfır Logitech F710 var veya 2.el temiz PS4 orijinal SteelSeries stratus Plus var veya yine 800 900 bandında MSI GC30 V2 veya GC20 V2 var ne dersiniz?
not: ha bide kablosu yokmuş

F710'u bizzat kullandım onun için konuştum. PC için Tekken 7 ve JJBA All star R gibi dövüş oyunlarında bizzat kullandım.
Malzeme kalitesi pek iyi değil ama tamamen f/p üründür.

Ama Xbox oyun konsolunuz varsa ve dediğim gibi sıfırı arasında fiyat farkı güzel bir miktardaysa onu almak daha mantıklı olacaktır.
Heleki Sahibinden de param güvende ile alacaksanız.

F710'u bizzat kullandım onun için konuştum. PC için Tekken 7 ve jjba all star r gibi dövüş oyunlarında bizzat kullandım.
Malzeme kalitesi pek iyi değil ama tamamen F/P üründür.

Ama Xbox oyun konsolunuz varsa ve dediğim gibi sıfırı arasında fiyat farkı güzel bir miktardaysa onu almak daha mantıklı olacaktır.
Heleki sahibinden de Param Güvende ile alacaksanız.

Güzel miktar var ama acaba elime gelince bozuk mu kullanan kişi pis kullandımı biraz tititzim.
Bir de yurt dışı kablolu Xbox gamepadlari satıyorlar bir bu nacon Pro compact Xbox Controller.
Bunlar kablolu 750 800TL veriyorlar sıfır yurt dışı nediyorsunuz.
Not bu da resmi: 2. si de farklı model kablol uda var yabancı ülkeden alınmış ve 900TL istiyorlar.

Dosya Ekleri

• xbox.png
    xbox.png
    277,1 KB · Görüntüleme: 58
  • xbox3..png
    xbox3..png
    94,6 KB · Görüntüleme: 52
Hocam o zaman yurtdışı filan bilmem ben. Kullanmadım ama bunuda düşünebilirsiniz. Geri dönüşleri olumlu. Ayrıca amazondan alcağınız için hiç derdiniz tasanızda olmaz. 600tl

Üstteki ürünleri kontrol ettim yurtdışında 50$ ile 55$ arası satılıyorlar. TL'e çevirince 972 TL ile 1080 TL arası ediyor. Yine ucuza satıyorlarmış. Ama dediğim gibi beğenmezseniz iade edemezsiniz. Bozulursa garantiye yollayamazsınız.
En mantıklısı benim attığım ürünle birlikte bu 3 ürünü her özelliklerini karşılaştırıp öyle karar vermek olacaktır. O yurtdışı ürünleride kötü durmuyor şahsen. Ama dediğim gibi benim attığım ürünüde alabilirsiniz.

Hocam o zaman yurtdışı filan bilmem ben. Kullanmadım ama bunuda düşünebilirsiniz. Geri dönüşleri olumlu. Ayrıca amazondan alcağınız için hiç derdiniz tasanızda olmaz. 600tl

Üstteki ürünleri kontrol ettim yurtdışında 50$ ile 55$ arası satılıyorlar. TL'e çevirince 972 TL ile 1080 TL arası ediyor. Yine ucuza satıyorlarmış. Ama dediğim gibi beğenmezseniz iade edemezsiniz. Bozulursa garantiye yollayamazsınız.
En mantıklısı benim attığım ürünle birlikte bu 3 ürünü her özelliklerini karşılaştırıp öyle karar vermek olacaktır. O yurtdışı ürünleride kötü durmuyor şahsen. Ama dediğim gibi benim attığım ürünüde alabilirsiniz.
sizin ürününüz 1310tl geliyor herşey dahil

sizin ürününüz 1310tl geliyor herşey dahil
bu 600tl lil ürünü alsam mı satıcı 550tl veririm dedi

Sizin ürününüz 1310TL geliyor her şey dahil.

Bu 600TL lil ürünü alsam mı satıcı 550TL veririm dedi.

Bu da diğer fotoları.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    513,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 2.png
    2.png
    822,9 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı