2. el Xbox One S alınır mı?

arkadaşlar içinde hediye olarak gta (online) ve forza bulunan max 9klık konsol bulursanız sevinirim ps veya xbox farketmez

birde daha çok param güvende ile olursa iyi olur size güveniyorum

oyunlara ekstradan verilcek param yok gibi xbox one s buldum 120 oyunlu 6.5k gayet güzel oyunlar var series s lerde var ama içlerinde oyun yok benim için 2 oyun yeterli onlarda gta ve forza

Son düzenleme:
içinde oyun yok ama?
ü

şimdi sahibindende filtreledim içinde oyun olan series s yok one s var galiba ps4 alıcağım

Son düzenleme:
İçinde oyun yok ama?
Ü

Şimdi sahibindende filtreledim içinde oyun olan Series S yok One S var galiba PS4 alacağım

İçinde oyun olmaz zaten Series S'lerin çünkü CD girişleri yok tamamen dijital. Kendinize hesap açıp oyun yükleyerek oynayacaksınız. Yani bence şu an da PS4 almak en mantıksız iş. Yeni oyun çıkmıyor, çoğu intenret cafe çıkması, ısınma sorunu var uçak gibi ses çıkarıyor. Özellikle 20 oyunlu PS4 yok 120 oyunlu PS4 gibi ilanlara hiç yanaşmayın onlar daha sıkıntılı yani yanında oyun yok diye bakmayın.

Yani siz filtreleyince sarı sitede One S'lerin yanında oyun olması CD girişi olduğu için yanında oyunun CD'sini veriyorlar.

İçinde oyun olmaz zaten Series S'lerin çünkü CD girişleri yok tamamen dijital. Kendinize hesap açıp oyun yükleyerek oynayacaksınız. Yani bence şu an da PS4 almak en mantıksız iş. Yeni oyun çıkmıyor, çoğu intenret cafe çıkması, ısınma sorunu var uçak gibi ses çıkarıyor. Özellikle 20 oyunlu PS4 yok 120 oyunlu PS4 gibi ilanlara hiç yanaşmayın onlar daha sıkıntılı yani yanında oyun yok diye bakmayın.
xbox gamepass alsam 150tl çoğu oyun var bir tanıdığım satıyor ps4 gerçektende ev cihazı içinde forza,mc,roblox gta var alınırmı 7500tl birde xbox one s var 40 oyunlu 8500k hangisini alsam

slimlerde ses yok diyor arkadaşım galiba xbox one s alcam

istiyosanız linki vereyim

1131634802 ilan nosu bu arama yerine yapıştırın

Xbox Game Pass alsam 150TL çoğu oyun var bir tanıdığım satıyor PS4 gerçektende ev cihazı içinde Forza, MC, Roblox GTA var alınır mı? 7500TL bir de Xbox One S var 40 oyunlu 8500k hangisini alsam

Slim'lerde ses yok diyor arkadaşım galiba Xbox One S alacağım

istiyosanız linki vereyim

1131634802 ilan nosu bu arama yerine yapıştırın

PlayStation'da Forza serisi yok nasıl verecekmiş PS4 yanında Forza'yı :)?

Xbox Game Pass alsam 150TL çoğu oyun var bir tanıdığım satıyor PS4 gerçektende ev cihazı içinde Forza, MC, Roblox GTA var alınır mı? 7500TL bir de Xbox One S var 40 oyunlu 8500k hangisini alsam

Bana sorarsan 8.5k One S vereceğine Series S al yanına Game Pass al ha Game Pass'e para veremem diyorsan yine çok güzel oyunlar var ücretsiz. Game Pass'e 150 TL vermesen bile 40 TL ver EA Play al Series S de FIFA 23 bile yetiyor kariyer modu ben öyle yapıyorum şu an.

Bir de benim aldığımın 1.5 yıl garantisi var 7.5k fiyata bayağı uygun geldi bence.

PlayStation'da Forza serisi yok nasıl verecekmiş PS4 yanında Forza'yı :)?

Bana sorarsan 8.5k One S vereceğine Series S al yanına Game Pass al ha Game Pass'e para veremem diyorsan yine çok güzel oyunlar var ücretsiz. Game Pass'e 150 TL vermesen bile 40 TL ver EA Play al Series S de FIFA 23 bile yetiyor kariyer modu ben öyle yapıyorum şu an.
psde forza yok biliyorum xboxda var benim özellikle istediğim oyunlar forza ve gta arkadaşımda normal xbox one var ondada oynadım gta forza vs 100+ fps oynatıyor bende yukarıda söylediğim oyunlar yeterli xboxlar kırılıyormuş galiba ona başvurmak istemiyorum ama çok kararsız kaldım

series s lerde sadece dijital oyunlar var dimi

peki gamepassde forza ve gta varmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı