2. el Xbox One S alınır mı?

xEraie

Centipat
Daha fazla  
Yani alınır mı? Sorusundan daha çok aldım 2 kol kutulu kol standlı zaten elimde PC de var aslında ama konsol uygun geldi 3500, PS3 fiyatına denk geldi Xbox'ta neler yapılabilir? Modlanır mı veya emulator tarz bir şeyler kurup PS oyunlarını oynayabilir miyim?

Hiç Xbox kullanmadım sadece PS kullanmıştım, konsola dair ön yargım da yok sadece PS özel oyunları olmayınca sanki eksik olacakmış gibi hissediyorum. Kullanan veya bilgili arkadaşlar beni bilgilendirirse memnun olurum.

Yani alınır mı? Sorusundan daha çok aldım 2 kol kutulu kol standlı zaten elimde PC de var aslında ama konsol uygun geldi 3500, PS3 fiyatına denk geldi Xbox'ta neler yapılabilir? Modlanır mı veya emulator tarz bir şeyler kurup PS oyunlarını oynayabilir miyim?

Hiç Xbox kullanmadım sadece PS kullanmıştım, konsola dair ön yargım da yok sadece PS özel oyunları olmayınca sanki eksik olacakmış gibi hissediyorum. Kullanan veya bilgili arkadaşlar beni bilgilendirirse memnun olurum.
Alınır. Ama tavsiyem Xbox Series X olabilir. Ama Xbox One S'de iş görür yani güzeldir.

Bu gün series s aldım ben 2 kol 11.800 e dükkandan. Güzel bir cihaza benziyor bence alabilirsin. Senin dediğin bir eski jenerasyon yalnız bilgin olsun.

Bugün Series S aldım ben 2 kol 11.800'e dükkandan. Güzel bir cihaza benziyor bence alabilirsin. Senin dediğin bir eski jenerasyon yalnız bilgin olsun.

Eski jenerasyon olduğunu biliyorum hocam ama o jenerasyonda bir sürü oyun çıktığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Series S'te geriye dönük destekliyor hocam bence az daha ekleyip biraz üstünü almak ta mantıklı olabilir sizin için bütçeniz var ise.

Series S'te geriye dönük destekliyor hocam bence az daha ekleyip biraz üstünü almak ta mantıklı olabilir sizin için bütçeniz var ise.

Yok hocam biraz daha eklemek diye bir şey yok maalesef bu konsol crackleniyor mu peki emulator gibi şeyler kurmak istiyorum cracklemek istiyorum bir bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı