Tamamdır hocam denilene göre cihaz çok fazla kullanılamamış o yüzden ilgilendik bakacağız.Oyundayken fana bir bakin. normal uzaklikta 0 ses olmasi lazim. Bakin az felan demiyorum hic duymamaniz lazim. Ses geliyorsa fandan temizlik ve bakim gerektirebilir. Onuda pazarlik konusu yapasınız.
güle güle kullanın hocamTamamdır hocam denilene göre cihaz çok fazla kullanılamamış o yüzden ilgilendik bakacağız.
Güle güle kullanın hocam.
Hayırlı olsun hocam. O oyunlar xboxta ekli diğer hesapta olabilir. Bendede 2 hesap vardı diğer hesaba aldığım oyunları ana hesapta oynayabiliyordum.Hocam cihazı aldım oyunda maalesef test edemedik güncelleme geldiği için cihazın ama kolu test ettim kolda problem yok orijinal HDMI kablosunu bulamadık başka bir HDMI verdi arkadaş onun haricinde denildiği gibi cihazın 3 ay garantisi de var.
Hocam şimdi kurdumda cihazı oyunların ve uygulamalarım bölümüne girdiğimde tam kitaplık bölümünde 4 tane oyun vardı bağladığım hesapta bu oyunlar yoktu nasıl gelmiş olabilir anlamadım.
Hocam tek hesap var oda benim hesabım anlamadımHayırlı olsun hocam. O oyunlar xboxta ekli diğer hesapta olabilir. Bendede 2 hesap vardı diğer hesaba aldığım oyunları ana hesapta oynayabiliyordum.
hocam hangi padlerden bahsediyorsunuz acaba? yani vidaları saklıyanlardan mı yoksa konsolun altındaki kauçuklardan mı?Alt tarafinda padler var beyaz onlar sokulmus mu daha once kontrol et. Birde kolda cok kolay drift olabiliyor ona dikkat et.
Vidalari saklayan hocamhocam hangi padlerden bahsediyorsunuz acaba? yani vidaları saklıyanlardan mı yoksa konsolun altındaki kauçuklardan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.