2.el Xbox Series S alırken nelere dikkat edilmeli?

Oyundayken fana bir bakin. normal uzaklikta 0 ses olmasi lazim. Bakin az felan demiyorum hic duymamaniz lazim. Ses geliyorsa fandan temizlik ve bakim gerektirebilir. Onuda pazarlik konusu yapasınız.

Hocam cihazı aldım oyunda maalesef test edemedik güncelleme geldiği için cihazın ama kolu test ettim kolda problem yok orijinal HDMI kablosunu bulamadık başka bir HDMI verdi arkadaş onun haricinde denildiği gibi cihazın 3 ay garantisi de var.

Güle güle kullanın hocam.

Hocam şimdi kurdumda cihazı oyunların ve uygulamalarım bölümüne girdiğimde tam kitaplık bölümünde 4 tane oyun vardı bağladığım hesapta bu oyunlar yoktu nasıl gelmiş olabilir anlamadım.

Son düzenleme:
Hocam cihazı aldım oyunda maalesef test edemedik güncelleme geldiği için cihazın ama kolu test ettim kolda problem yok orijinal HDMI kablosunu bulamadık başka bir HDMI verdi arkadaş onun haricinde denildiği gibi cihazın 3 ay garantisi de var.

Hocam şimdi kurdumda cihazı oyunların ve uygulamalarım bölümüne girdiğimde tam kitaplık bölümünde 4 tane oyun vardı bağladığım hesapta bu oyunlar yoktu nasıl gelmiş olabilir anlamadım.
Hayırlı olsun hocam. O oyunlar xboxta ekli diğer hesapta olabilir. Bendede 2 hesap vardı diğer hesaba aldığım oyunları ana hesapta oynayabiliyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı