2. El Xbox Series S mi One X mi?

hocam şahsen ben one x aldım, 800TL kazanç koyup sattım kargolayacağım. Series S alman çok daha iyi olur. One X FIFA23 'te kasıyor ara sıra onu söyleyebilirim başka oyun denemedim.

Hocam ya ne olursa olsun tv m 4k değil zaten ama şöyle one x daha performanslı bi konsol ama şimdi series s ide ezmiyorum tabi gerek hızlı açılması olsun next gen olması olsun ama tüm parayı da ona vermek istemiyorum. Onun dışında haklısınız.

hocam şahsen ben one x aldım, 800TL kazanç koyup sattım kargolayacağım. Series S alman çok daha iyi olur. One X FIFA23 'te kasıyor ara sıra onu söyleyebilirim başka oyun denemedim.
Hocam depolama sıkıntısı olmasa alıcamda işte çok kararsızım ya sil yükle yapmak istemiyorum.
Bir oyundan sıkılcam mesela silip başka oyun yükleyene kadar akşam olur o sıkıntı işte.

Son düzenleme:

Hocam One X daha performanslı değil işte onu demek istiyorum. Kendinizi nasıl inandırdınız bilmiyorum ama tekrar söylüyorum:
1- Series S daha hızlı
2- FPS Olarak Series S daha başarılı. 120FPS dahi verebiliyor rekabetçi oyunlarda. Hikayeli oyunlarda da 60FPS verebiliyor ayrıca eski oyunların da birçoğu Microsoft Xbox series konsollarına göre yükseltildi FPS Boost ile eskiden Xbox One ailesinde 30FPS olan oyunlar Series S konsolunda 60FPS. Siz One X aldığınızda FPS Boost özelliği olmadığı için bu eski oyunları da 30FPS oynayacaksınız haberiniz olsun. 30FPS ile 60FPS arasında kedi ile kaplan kadar fark var.
3-Konsolu aldığında 2027'ye kadar oyun çıkmaya devam edecek One X e ise bu sene son.

Bu şeyleri görerek lütfen One X daha performanslı demeyin. Sizi tek çeldiren depolama ise ileride bir SSD alıp bu sorundan da kurtulursunuz. Ya da sil yükle yaparsınız.

One X'i kullanmış biri olarak katılıyorum , FIFA 23 kasıyor. 24 çıkar mı belli değil.

120 fps vermesi önemli değil benim için grafik kalitesi olarak one x daha iyi.
Series s yeni olsada one x o kadar kötü bir konsol değil.

One X'i kullanmış biri olarak katılıyorum , FIFA 23 kasıyor. 24 çıkar mı belli değil.
Hocam oynanmıyacak derecede mi kasma?

@Orientiss @Olga666 @Asral @KİNGSEMİH
Hocalar dedikleriniz mantıklı geldi karar vermiştim series s almaya baktım satılmış şuan 2 kol microsoft garantili 8000 tl benim bütçenin çok üzerinde o sebeple one x alıcam sanırım sizce hiç alınmazmı yani?

Son düzenleme:

Vallahi kardeşim benim dilimde tüy bitti ısrarla One X alacağım diyorsun göz göre göre. Diyecek bir şeyim yok artık kendin kararını verirsin şimdiden hayırlı olsun.

Vallahi kardeşim benim dilimde tüy bitti ısrarla One X alacağım diyorsun göz göre göre. Diyecek bir şeyim yok artık kendin kararını verirsin şimdiden hayırlı olsun.

Israrla değil en son yazdığım seni etiketlediğim yazıyı oku.

Israrla değil en son yazdığım seni etiketlediğim yazıyı oku.

Sen benim dediklerimi anladın mı peki gündüz yazdıkları mı? Ya da benim yazmamla olmaz açıp her şeyiyle iki konsolu kendin kıyasladın mı? Series S alıp mutsuz olacaksan One X al para senin keyif senin. Tavsiye vermeyeceğim bütçeni zorla şunu al gibisinden nasıl biliyorsan öyle yaparsın.

Kardeşim dediklerini anladım ama dediğim gibi bütçemi zorlamak istemiyorum. Yoksa Next gen olması ve hızlı açılması gibi bir sürü özelliği var ben de almak isterdim ama şu an alamıyorum maalesef verdiğin tavsiyelerden dolayı teşekkür ederim iyi geceler.

Series s alabileceksen one x almak saçmalıktan başka bir şey değil. 1-2 yıl sonra bakarsınız konsola oyun çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…