2. El Xbox Series S mi One X mi?

Hocalar İyi akşamlar 2. El One X alacaktım bütçem biraz arttı 7000 TL bütçem. 2. El Series S de alabiliyorum.
Xbox One X 2 kol 1TB 6000 TL
Xbox Series S tek kol 6500 TL
Şimdi şöyle 2. Kol bana her türlü lazım ailemle ve arkadaşlarla oynamak için ve Series S 2 kollu olursa büyük ihtimal bayağı artar fiyat.
Ayrıca Series S 512 GB yetmez gibi çünkü oynayacağım oyunlar RDR 2, Forza gibi oyunlar zaten bu ikisi dolduruyor sürekli sil yükle yapmak istemediğim için arada kalıyorum.

Ama şöyle bir şey var SSD olması ayrıcalık açılış süresi yükleme süresi vs. Konularda 1 0 önde,
Diğer iyi özelliği Next gen olması bu da uzun yıllar idare etmesine olanak tanır ama depolama ve 2. Kol yüzünden arada kalıyorum
Sizce ne yapmalıyım?
hocam şahsen ben one x aldım, 800TL kazanç koyup sattım kargolayacağım. Series S alman çok daha iyi olur. One X FIFA23 'te kasıyor ara sıra onu söyleyebilirim başka oyun denemedim.

Hocam birincisi YouTube üzerinden grafik testine bakmak size tam doğru sonuç vermez iki konsolu iki aynı ekrana bağlayıp testleri kendi gözünüzle yapmak daha doğru olur. Yine de hadi sizin dediğiniz %100 doğru olsun detaylar iyi olsun. Ayrıca 4K oyun deneyimi için 8teraflop ve üstü ekran kartı gereklidir bunu ben demiyorum açıp bakabilirsiniz. One X'in 4K (native) verdiği oyunlar kaç tane bana sayar mısınız? Bir elin parmağını geçmez. Lütfen güce takılmayın derim. Konsola yeni oyunlar gelmedikten sonra da isterse RTX 4090 gücünde olsun hiçbir anlamı yok. Ki gelmeyecek bakın yapmayın etmeyin bana göre yanlış yollardasınız. Sizin önceliğiniz çok detay görmekse o zaman paranızı biriktirip Series X alın. Yani şimdi bir tarafta çok daha hızlı daha yüksek FPS değerleri sunan ve çözünürlük anlamında One X'ten hiçbir eksiği olmayan Series S dururken ben de bir oyuncu olarak One X i almam. Siz bilirsiniz. Pişman olacaksınız.
Hocam ya ne olursa olsun tv m 4k değil zaten ama şöyle one x daha performanslı bi konsol ama şimdi series s ide ezmiyorum tabi gerek hızlı açılması olsun next gen olması olsun ama tüm parayı da ona vermek istemiyorum. Onun dışında haklısınız.

hocam şahsen ben one x aldım, 800TL kazanç koyup sattım kargolayacağım. Series S alman çok daha iyi olur. One X FIFA23 'te kasıyor ara sıra onu söyleyebilirim başka oyun denemedim.
Hocam depolama sıkıntısı olmasa alıcamda işte çok kararsızım ya sil yükle yapmak istemiyorum.
Bir oyundan sıkılcam mesela silip başka oyun yükleyene kadar akşam olur o sıkıntı işte.

Son düzenleme:
Hocam ya ne olursa olsun TV m 4K değil zaten ama şöyle One X daha performanslı bir konsol ama şimdi Series S IDE ezmiyorum tabii gerek hızlı açılması olsun Next gen olması olsun ama tüm parayı da ona vermek istemiyorum. Onun dışında haklısınız.

Hocam One X daha performanslı değil işte onu demek istiyorum. Kendinizi nasıl inandırdınız bilmiyorum ama tekrar söylüyorum:
1- Series S daha hızlı
2- FPS Olarak Series S daha başarılı. 120FPS dahi verebiliyor rekabetçi oyunlarda. Hikayeli oyunlarda da 60FPS verebiliyor ayrıca eski oyunların da birçoğu Microsoft Xbox series konsollarına göre yükseltildi FPS Boost ile eskiden Xbox One ailesinde 30FPS olan oyunlar Series S konsolunda 60FPS. Siz One X aldığınızda FPS Boost özelliği olmadığı için bu eski oyunları da 30FPS oynayacaksınız haberiniz olsun. 30FPS ile 60FPS arasında kedi ile kaplan kadar fark var.
3-Konsolu aldığında 2027'ye kadar oyun çıkmaya devam edecek One X e ise bu sene son.

Bu şeyleri görerek lütfen One X daha performanslı demeyin. Sizi tek çeldiren depolama ise ileride bir SSD alıp bu sorundan da kurtulursunuz. Ya da sil yükle yaparsınız.

Hocam One X daha performanslı değil işte onu demek istiyorum. Kendinizi nasıl inandırdınız bilmiyorum ama tekrar söylüyorum:
1- Series S daha hızlı
2- FPS Olarak Series S daha başarılı. 120FPS dahi verebiliyor rekabetçi oyunlarda. Hikayeli oyunlarda da 60FPS verebiliyor ayrıca eski oyunların da birçoğu Microsoft Xbox series konsollarına göre yükseltildi FPS Boost ile eskiden Xbox One ailesinde 30FPS olan oyunlar Series S konsolunda 60FPS. Siz One X aldığınızda FPS Boost özelliği olmadığı için bu eski oyunları da 30FPS oynayacaksınız haberiniz olsun. 30FPS ile 60FPS arasında kedi ile kaplan kadar fark var.
3-Konsolu aldığında 2027'ye kadar oyun çıkmaya devam edecek One X e ise bu sene son.

Bu şeyleri görerek lütfen One X daha performanslı demeyin. Sizi tek çeldiren depolama ise ileride bir SSD alıp bu sorundan da kurtulursunuz. Ya da sil yükle yaparsınız.
One X'i kullanmış biri olarak katılıyorum , FIFA 23 kasıyor. 24 çıkar mı belli değil.

1- Series S daha hızlı

120 fps vermesi önemli değil benim için grafik kalitesi olarak one x daha iyi.
Series s yeni olsada one x o kadar kötü bir konsol değil.

One X'i kullanmış biri olarak katılıyorum , FIFA 23 kasıyor. 24 çıkar mı belli değil.
Hocam oynanmıyacak derecede mi kasma?

@Orientiss @Olga666 @Asral @KİNGSEMİH
Hocalar dedikleriniz mantıklı geldi karar vermiştim series s almaya baktım satılmış şuan 2 kol microsoft garantili 8000 tl benim bütçenin çok üzerinde o sebeple one x alıcam sanırım sizce hiç alınmazmı yani?

Son düzenleme:
120 FPS vermesi önemli değil benim için grafik kalitesi olarak One X daha iyi.
Series S yeni olsa da One X o kadar kötü bir konsol değil.

Hocam oynanmayacak derecede mi kasma?

@Orientiss @Olga666 @Asral @KİNGSEMİH
Hocalar dedikleriniz mantıklı geldi karar vermiştim Series S almaya baktım satılmış şu an 2 kol Microsoft garantili 8000 TL benim bütçenin çok üzerinde o sebeple One X alacağım sanırım sizce hiç alınmaz mı yani?

Vallahi kardeşim benim dilimde tüy bitti ısrarla One X alacağım diyorsun göz göre göre. Diyecek bir şeyim yok artık kendin kararını verirsin şimdiden hayırlı olsun.

Israrla değil en son yazdığım seni etiketlediğim yazıyı oku.

Sen benim dediklerimi anladın mı peki gündüz yazdıkları mı? Ya da benim yazmamla olmaz açıp her şeyiyle iki konsolu kendin kıyasladın mı? Series S alıp mutsuz olacaksan One X al para senin keyif senin. Tavsiye vermeyeceğim bütçeni zorla şunu al gibisinden nasıl biliyorsan öyle yaparsın.

Sen benim dediklerimi anladın mı peki gündüz yazdıkları mı? Ya da benim yazmamla olmaz açıp her şeyiyle iki konsolu kendin kıyasladın mı? Series S alıp mutsuz olacaksan One X al para senin keyif senin. Tavsiye vermeyeceğim bütçeni zorla şunu al gibisinden nasıl biliyorsan öyle yaparsın.

Kardeşim dediklerini anladım ama dediğim gibi bütçemi zorlamak istemiyorum. Yoksa Next gen olması ve hızlı açılması gibi bir sürü özelliği var ben de almak isterdim ama şu an alamıyorum maalesef verdiğin tavsiyelerden dolayı teşekkür ederim iyi geceler.

Series s alabileceksen one x almak saçmalıktan başka bir şey değil. 1-2 yıl sonra bakarsınız konsola oyun çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı