Toshiba'da driver bulmanın çok güç olduğunu düşünüyorum, en azından şu an elimdeki bilgisayar öyle.
Toshiba'nın sitesinde var da zaten Windows 10 kurulu PC tüm driverları otomatik kuruyor. Bende Toshiba kullanıyorum.
Toshiba'da driver bulmanın çok güç olduğunu düşünüyorum, en azından şu an elimdeki bilgisayar öyle.
O zaman o dediğinden arayayım. Ryzen 3 5000u serisi olması yeterli mi? Yani 5300u'dan daha düşüğü olursa problem yaratır mı?1- tokatlar bence o laptoplarda bir de 7. nesil işlemciler oluyor işlemci tarafında da ezer.
2- ikisini de yüksek ayarlarda oynatır.
O zaman o dediğinden arayayım. Ryzen 3 5000u serisi olması yeterli mi? Yani 5300U'dan daha düşüğü olursa problem yaratır mı?
Onu bulamazsam da 940MX var 2. plan olarak. Intel cephesinde işlemci ram ekran kartı olarak önerin nedir? Çünkü bu fiyatlara çoğunlukla Intel var da.Zaten R3 5000u serisinde sadece 5300u var hocam sorun olmaz yani.
Maalesef 1-2 ay önce 5k bandında GTX 1050 vardı bayağı. Şimdi ya o GTX 9xx serisi veya 940MX'ler kaldı Intel cephesinde. Şimdi GTX 1050 6-8K'dan başlıyor.GTX 950, 960M bulunabiliyor. Çok zorlarsanız acil satış ile GTX 1050 olan cihazlar bile var.
Onu bulamazsam da 940MX var 2. plan olarak. Intel cephesinde işlemci RAM ekran kartı olarak önerin nedir? Çünkü bu fiyatlara çoğunlukla Intel var da.
Piyasayı bayağı karıştırdım ancak kararsız kaldım. Bu paraya nasıl bir şey almalıyım? Facebook veya Sahibinden'den ilan atabilirsiniz.
Benim işime yaramaz o. Yazılımla işim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.