Laptoplar için alınabilecek ek bileşenler nelerdir?

Bu akşam hayatımdaki ilk laptopumun siparişini vereceğim ve laptoplar hakında hiçbir şey bilmiyorum. Laptop aldığımda soğutucu vb alınması zorunlu zorunlu olmayan laptop için iyi olacak çevrebileşenleri var mıdır?

Amacın oyun oynamak ise ve laptopu hep sabit bir yerde tutacaksan kesinlikle masaüstü al çok fark var çünkü aralarında.
Laptopun marka modelini yazarsan daha iyi olur fakat soğutucu almak iyi olacaktır çünkü ister istemez ısınıyorlar.

Gaming bir laptop değilse ve oyun odaklı kullanmayacaksanız soğutucuya gerek olmayabilir ofis iş video exxel gibi alanlarda kullancaksanız soğutma lazım olmaz sadece bulunduğu noktada zeminle arasında hafif boşluk olmasında fayda var

Amacın oyun oynamak ise ve laptopu hep sabit bir yerde tutacaksan kesinlikle masaüstü al çok fark var çünkü aralarında.
Laptopun marka modelini yazarsan daha iyi olur fakat soğutucu almak iyi olacaktır çünkü ister istemez ısınıyorlar.

Dükkanımız var annem faturaları falan ödemek için PC lazım dedi benim zaten 1 tane PC var acayip oyunlarda oynamıyorum şu an bile aldığım PC bana fazla geliyor fazla üst segment almışım alacağım model.
Bayağı bir araştırdım üzmeyecek bir şey bu fiyat aralığına zaten hep alternetiflerim 3050 falan yıllardır AMD kullandığım için bu modeli tercih ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı