2. eski bir masaüstü bilgisayarla ne yapılabilir?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Elimde aşağıda yazacağım özelliklere sahip bir bilgisayar var. Wi-Fi ye vs. sorunsuz bağlanıyor Win 8.1 kurulu şu an. Bilgisayarı zaten satmaya çalışıyorum bu forumda, sahibinden'de vs. ekli o yüzden sat demezseniz sevinirim zaten deniyorum. Satmadan önce bir kez daha format atacağım fakat şu an idareten ne yapabileceğimi merak ediyorum.

• Intel 6300 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GT210 ekran kartı.
  • 350W PSU.
  • CD/DVD oynatıcı.
  • 256 GB Seagate HDD.
  • Cmedia ses kartı.

Not: Elimde 1 adet MacBook Air 2017 ve hiçbir işe yaramayan 2 adet çalışan tabletim var. Tabletlerden birine ya da MacBook'a moonlight PC'ye apollo kurup ekstra monitör olmamasına rağmen genel kullanım olarak kullanabilirim fakat ne işime yarar işte o konuda da hiçbir fikrim yok.

Son düzenleme:
Merhaba. Elimde aşağıda yazacağım özelliklere sahip bir bilgisayar var. Wi-Fi ye vs. sorunsuz bağlanıyor Win 8.1 kurulu şu an. Bilgisayarı zaten satmaya çalışıyorum bu forumda, sahibinden'de vs. ekli o yüzden sat demezseniz sevinirim zaten deniyorum. Satmadan önce bir kez daha format atacağım fakat şu an idareten ne yapabileceğimi merak ediyorum.

• Intel 6300 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GT210 ekran kartı.
  • 350W PSU.
  • CD/DVD oynatıcı.
  • 256 GB Seagate HDD.
  • Cmedia ses kartı.

Not: Elimde 1 adet MacBook Air 2017 ve hiçbir işe yaramayan 2 adet çalışan tabletim var. Tabletlerden birine ya da MacBook'a moonlight PC'ye apollo kurup ekstra monitör olmamasına rağmen genel kullanım olarak kullanabilirim fakat ne işime yarar işte o konuda da hiçbir fikrim yok.

Ev tipi sunucuya dönüştürebilirsin bu boşdaki bilgisayarını.

Hocam bana tam olarak neye yarayacağını (ev tipi sunucunun) ne için neler için kullanabileceğimi falan söylerseniz sevinirim. Genel olarak fikir sahibi olup denemek istiyorum çünkü.
Çok fazla işlevi var say say bitmez desek yanlış olmaz en basitinden örnekler olarak şu videolara bakabilirsiz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam satsanız para etmez zaten:D çok güzel TV yanı retro oyun makinesine dönüşür bu(PS1, PS2, hemen hemen tüm Nintendo konsolları vs.) Yanına da bir tane kablosuz kol(ucuzları da olur). Arada bir açıp oynarsınız oyun oynamayı seviyorsanız.

Çok fazla işlevi var say say bitmez desek yanlış olmaz en basitinden örnekler olarak şu videolara bakabilirsiz:
ve

Teşekkür ederim hocam videoları izledikten sonra kurup deneyeceğim. Başka fikriniz vs. olursa yine yazarsanız sevinirim.

Hocam satsanız para etmez zaten:D çok güzel TV yanı retro oyun makinesine dönüşür bu(PS1, PS2, hemen hemen tüm Nintendo konsolları vs.) Yanına da bir tane kablosuz kol(ucuzları da olur). Arada bir açıp oynarsınız oyun oynamayı seviyorsanız.

Hocam...

1752878530681.png

Benim ikinci bilgisayar bazanın altında yatıyor vallahi, onda da i3 10105F ve RX 570 4 GB var.

İkinci bilgisayarda maşallah hocam. Benim kendi bilgisayarımda i5-3570 RX 550 var😁.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı