Sinerji Apost Intel Core i3 13100F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Birincisi marka farkı var. Palit hakkında çok fikrim yok. Fakat attığın linkteki Gigabyte Aorus Elite modeli çok üst düzey. Aradaki farkı vermeye kesinlikle değer. Gigabyte kalitesi kendini her yerde gösterir.
Aquarius 5A-RTX3060 | Game Garaj modelini seçince işlemciyi R5 5600X yapabiliyorum ve 1TB HDD+250GB Nvme SSD'm olabiliyor ancak sinerjiyi tercih edince işlemci sıvı soğutma ve Kingston 500GB SSD alabiliyorum.
Sinerji Apost Intel Core i3 13100F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Birincisi marka farkı var. Palit hakkında çok fikrim yok. Fakat attığın linkteki Gigabyte Aorus Elite modeli çok üst düzey. Aradaki farkı vermeye kesinlikle değer. Gigabyte kalitesi kendini her yerde gösterir.
3 fanlı alırsanız bir de onun ağırlığından dolayı hafiften eğilmemesi için ufak bir destek almanız gerekecek. bence 2 fanlı seçenek düşünülebilir ama bütçe varsa 3 fanın hiçbir zararı yok. etki edeceği FPS maksimum 2-3 olacaktır.
Şimdi baktım ilk attığınıza kesinlikle Aorus modeli olanı öneririm en iyi 3060 olarak gözükmektedir kendisi ve en çok oc potansiyeline sahip kart %11lik bir performans artışı olabiliyor araştırmıştım bayağı o modeli.
Hocam ben Aquarius 5A-RTX3060 | Game Garaj sistemi özelleştirerek almıştım. Ekran kartım INNO3D'nin 3 fanlı modeli. Sıcaklık olarak 65 dereceyi geçmiyor, üstelik ben Akdeniz tarafında oturuyorum yani şuan burası 40 derece falan. Bütçeniz varsa 3 fanlı daha iyi olur bence.