Yorumlarda frekans falan bayağı o konulara girmişler ama alakasi yok dostum 2 fanlı modeli alıp kullanabilirsin kartin test videolarına bak yük altinda 80 dereceye ulaşmıyor zaten. Bu tip kart kendini 95'te frenler zaten 95 derece yapmak içinde soba dayaman lazım yanına
Tamamdır arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler. 2 fanlı RTX 3060'ı tercih edeceğim. Bu arada sistemi şimdi almayacağım 2-3 ay sonra fiyatlar düşecek diyorlar, yine de sormak istedim içimde kalmasın diye
Sessizliğe önem veriyorsanız 3 fanlı modelleri tercih etmelisiniz. Ayrıca 7-8 derece az bir fark değil. İmkanınız varsa ve kasanız destekliyorsa 3 fanlı modeller alınmalı diye düşünüyorum.
Sessizliğe önem veriyorsanız 3 fanlı modelleri tercih etmelisiniz. Ayrıca 7-8 derece az bir fark değil. İmkanınız varsa ve kasanız destekliyorsa 3 fanlı modeller alınmalı diye düşünüyorum.
Hocam çok özür diliyorum bir hatam varmış. Baktığım video RTX 3060'ın tek fanlı modeliyle RTX 3060'ın 3 fanlı modelini karşılaştırıyormuş. Eğer 2 fanlı model ile karşılaştırma bulursanız videosunu atarsanız sevinirim. Ben bulamadım.