2 farklı HP Victus 16 laptop arasındaki fark nedir?

50nt için attığın linkte e0050nt yazıyor, fakat satıcının linkinde s0050nt yazıyor. Yani bir aldatmaca yoksa aynısı değil

Donanım ikisinde de aynı, böyle bir fark mümkün mü?
Sırf sitesinden dolayı 14 yıl sonra HP almamak için bir sebebim daha oldu. Gözlerim kanadı ve bilgi konusunda ne INT ne TR yeterliler.

Iyi ihtimalle yazım hatası olarak bakabilirsin, görürsün ki klavyede E ve S çaprazlar.

Aynı kasada farklı watt değeri mümkün değil. İki model de 120W.

Mümkün markalar aynı kasalara farklı model numarası girip bunu belirtmeden satabiliyor görünürde tek şey numaralarının farklı olması oluyor benimki ihtimal bence alınmadan önce sorulmalı satıcı 120W olduğunu belirtmemiş nereden buldunuz?

Mümkün markalar aynı kasalara farklı model numarası girip bunu belirtmeden satabiliyor görünürde tek şey numaralarının farklı olması oluyor benimki ihtimal bence alınmadan önce sorulmalı satıcı 120W olduğunu belirtmemiş nereden buldunuz?
Göstersene bana aynı kasada farklı watt değeri sunan model? Kod farkı satıcı farkından kaynaklanıyor.

Göstersene bana aynı kasada farklı watt değeri sunan model? Kod farkı satıcı farkından kaynaklanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada söylediği gibi HP Victus 16'nın birden fazla modeli var işlemcisi farklı RAM'i farklı vb vb ekran kartı neden farklı olmasın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada söylediği gibi HP Victus 16'nın birden fazla modeli var işlemcisi farklı RAM'i farklı vb vb ekran kartı neden farklı olmasın?

Neden farklı olmasın? Diye bir laftan ziyade somut kanıt istiyorum senden. 12. nesil işlemcili Victus modellerde TDP bellidir mesela, koda göre fark olmaz.

Hepsiburada HP satış temsilcisi 120w dedi. Satıcıya da sordum, bakalım ne cevap verecek? Ancak HP sitesi dahil hiçbir yerde s0050nt diye bir model bulamadım 🧐

Technopat Haberler

Geri
Yukarı