2 farklı RAM kullanılabilir mi?

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Benim şu anda 4 GB 2133MHz CL15. RAM'im laptopuma gömülü, yani lehimli. E o zaman belli bir markası da yok, benim alacağım RAM ise 4 GB 2400MHz CL14 1.2V HyperX, kaliteli. Bir sıkıntı çıkar mı? Sorun olur mu? Tabii avucunuzun içi gibi bilmezsiniz. Zorunda değilsiniz. Bu konu bir tavsiye konusudur. Bu arada alacağım RAM linki: HYPERX Impact 4GB 2400MHz CL14 DDR4 Notebook Ram | ITOPYA. CPU-Z Memory değerleri:

fsd.PNG

SPD kısmı RAM'in anakarta gömülü olmasından dolayı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şu anda 4 GB 2133MHz CL15. RAM'im laptopuma gömülü, yani lehimli. E o zaman belli bir markası da yok, benim alacağım RAM ise 4 GB 2400MHz CL14 1.2V HyperX, kaliteli. Bir sıkıntı çıkar mı? Sorun olur mu? Tabii avucunuzun içi gibi bilmezsiniz. Zorunda değilsiniz. Bu konu bir tavsiye konusudur. Bu arada alacağım RAM linki: HYPERX Impact 4GB 2400MHz CL14 DDR4 Notebook Ram | ITOPYA. CPU-Z Memory değerleri:

Eki Görüntüle 551814

Aynı saat hızları ve CL değerlerine sahip RAM tercih etmelisin.

Benim arkadaş kullanıyor. Biri hyper x diğeri markasını dahi göremediğim direkt ram'in kendisi. Bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ama belki de farkında bile değil.

Yanlız fiyat bandım 200 tl
Uyum sorunu yaratabilir. Mümkünse aynı değerlere sahip RAM'den alın.
Piyasada CL 15 notebook RAMi çok az ve pahalı. :(
Benim arkadaş kullanıyor. Biri hyper x diğeri markasını dahi göremediğim direkt ram'in kendisi. Bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ama belki de farkında bile değil.
Şu an en ucuz RAM sunan şirketlerden biri. Ne yapalım

Benim şu anda 4 GB 2133MHz CL15. RAM'im laptopuma gömülü, yani lehimli. E o zaman belli bir markası da yok, benim alacağım RAM ise 4 GB 2400MHz CL14 1.2v HyperX, kaliteli. Bir sıkıntı çıkar mı? Sorun olur mu? Tabii avucunuzun içi gibi bilmezsiniz. Zorunda değilsiniz. Bu konu bir tavsiye konusudur. Bu arada alacağım RAM linki: HYPERX Impact 4GB 2400MHz CL14 DDR4 Notebook Ram | ITOPYA. CPU-Z Memory değerleri:

Eki Görüntüle 551814

Ben aktif olarak 8+8 biri 2133 MHz soğutmasız diğeri 2400 MHz soğutmalı kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı