Çözüldü 2 farklı Riot hesabıyla 2 farklı oyun oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Worldd

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu sıralar Valorant'ya ve LoL'e sardım, ama iki oyunda da hesaplar farklı. Birçeşit komutla bunu sağlayabilir miyim? Yani, seçtiğim Client'e tıklayınca atıyorum LoL hesabıma giriş yapacak, diğerine bastığımda Valorant bu mümkün mü?

Ekran görüntüsü 2025-07-13 202330.png

Soldakine bastığımda LoL'e sağdaki Client'e bastığımda Valorant'a girsin mesela. Bundan bahsediyorum.

Çözüm
Bir oturumda aynı anda tek Riot Hesabı açık olabileceği için direkt orijinal halde yapamazsınız ama Autohotkey ile iki ayrı exe oluşturup simgelerini Riot simgesi yapabilirsiniz o kadar uğraşmaya değer görürseniz.

Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @Worldd
Bir oturumda aynı anda tek Riot Hesabı açık olabileceği için direkt orijinal halde yapamazsınız ama Autohotkey ile iki ayrı exe oluşturup simgelerini Riot simgesi yapabilirsiniz o kadar uğraşmaya değer görürseniz.

Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @Worldd

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkürler, bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı