2 farklı Windows yüklü disk sisteme takılırsa sorun olur mu?

Bir de eski PC'de oyunlar yüklü direkt yeni PC'ye SSD takarsam oyunlar yine çalışır halde olur mu?

Garantisini veremem. Yeni Windows üzerinde o oyunların Regedit girdileri olmayacağından dolayı çalışmama ihtimali falan var.

Bir de sizce eski Windows'lu SSD'yi taktıktan sonra biçimlendirip sıfırlasam olur mu?

Daha iyi olur bence. Sifirlama dedigin ayarlardan sifirlamaysa yapmani onermem. Bicimlendirmen yeterli olur.

Daha iyi olur bence. Sifirlama dedigin ayarlardan sifirlamaysa yapmani onermem. Bicimlendirmen yeterli olur.

SSD'leri taktım. Şu anda PC de 2 tane Windows kurulu ve sizce ne yapmam gerekiyor. Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Ve SSD'leri taktıktan sonra yeni bir şey daha kendiliğinden kuruldu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 103
SSD'leri taktım. Şu anda PC de 2 tane Windows kurulu ve sizce ne yapmam gerekiyor. Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Ve SSD'leri taktıktan sonra yeni bir şey daha kendiliğinden kuruldu.

MSConfig onyukleme menusunden o Windows'u kaldirmayi deneyebilirsiniz acilista soruyorsa. Istersenız bıcımlendırmeyı de deneyebılırsınız ama bıcımlendırdıgınız dısktekı tum verıler gıder.

MSConfig onyukleme menusunden o Windows'u kaldirmayi deneyebilirsiniz acilista soruyorsa. Istersenız bıcımlendırmeyı de deneyebılırsınız ama bıcımlendırdıgınız dısktekı tum verıler gıder.

SSD'leri taktıktan sonra beni direk BIOS'a gönderdi. Açılışta M.2 SSD'yi başa aldım diğer Windows yüklü SSD'yi aşağıya aldım. Bundan sonra ne yapmalıyım 2.Windows da bir yer kaplıyor nasıl çözüm alabilirim.

SSD'leri taktıktan sonra beni direkt BIOS'a gönderdi. Açılışta M.2 SSD'yi başa aldım diğer Windows yüklü SSD'yi aşağıya aldım. Bundan sonra ne yapmalıyım 2.Windows da bir yer kaplıyor nasıl çözüm alabilirim?

2. Windows dıger dıskte yer kaplıyor. O dıskı format ekranında bıcımlendırsen yeterlı olur ama verılerın hepsı gıder bıcımlendırdıgın dıskın.

BIOS da öncelik olarak yeni PC'deki SSD yapacağım.

Bir de eski PC de oyunlar yüklü direk yeni PC'ye SSD takarsam oyunlar yine çalışır halde olur mu?
Yeni PC'ye taktıktan sonra oyunları indirdiğiniz oyun servisine tanıtın. (Steam, Epic Games vs.) Tanıtın ki oyunları sistem de algılasın ve kayıt defteri ayarları ona göre yapılansın. Korsan indirdiyseniz çalışır mı bilmiyorum. Bende baya fazla hata veriyordu korsan oyunlar.

2. Windows dıger dıskte yer kaplıyor. O dıskı format ekranında bıcımlendırsen yeterlı olur ama verılerın hepsı gıder bıcımlendırdıgın dıskın.
Hocam format ekranında başka bir disk biçimlenince NTFS olarak mı exFAT olarak mı biçimleniyor? Nasıl anlayabiliriz onu? Format atarken asla seçenek çıkmıyor orada.

Hocam format ekranında başka bir disk biçimlenince NTFS olarak mı exFAT olarak mı biçimleniyor? Nasıl anlayabiliriz onu? Format atarken asla seçenek çıkmıyor orada.

NTFS.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı