2 GB 1050 Ti Var mıdır?

O Asus modeli neden önerilmiyor ? Ben de alacaktım fakat Dell Inspiron 7567 çok önerildiği için onu aldım. Kronik bir sorunu mu var o Asus modelinin ?

@Enes Tayboğa ben ASUS FX553VE modelini kullanıyorum evet ekran kartı GTX 1050 Ti ama sadece vrami kısılmıştır yani vrami 2GB tır. Ben bilgisayarı aldığımdan beri sorunlardan kurtulamadım tüm oyunlarda takılma yaşıyorum GTA V oynarken sıcaklık bazen 85 e kadar çıkıyor. Kullandığım laptobu kimseye tavsiye etmiyorum. Sorunumu bir türlü çözemedim AC Black Flag dahi takılıyor o derece kötü bir laptoptur.

@Jira 1050 Ti 2 GB olan modeli hakkında kaynak paylaşabilir misin, geçen günlerde de aynı buna benzer bir konu açıldı hiçbir şekilde 2 GB olan modeli bulamadık hep 4 GB VRAM olan model olarak karşıma çıktı. Teknoloji mağazalarında satılan bazı modellerde 2 GB olarak belirtilse de ilanlarda yanlışlık olma ihtimali yüksek görünüyor.

@BERWAR arkadaşın verdiği linki ben tam ben verecektim. Bana bi yardımcı olsanız laptobum oyunlarda çok takıliyor defalarca format atmama rağmen sorunu çözemedim. Bazen çok ısınıyor. Nedendir anlayamadım bir türlü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı