2 GB DDR 2 RAM'i 6 GB'ya yükseltmek

Anakartının sitesine göre 8GB RAM destekliyor. Fakat ne kadar yararlı olur bilemiyorum.

Zaten bu saatten sonra işlemci almayı düşünmem bu bilgisayara :D. Bir şeyler ekleyerek maksimum verimi almak istiyorum. 2 GB RAM almıştım yakınlarda 8 yapamayacağım maalesef. 6 yapacağım sanırım fakat arkadaş yukarıda DDR 2 max 4 gb ram destekler tarzı bir şey yazmış doğru mu ? Yada slot olarak söylemiş olabilir anlayamadım.

Donanım konularını yeni yeni öğrendiğimden test bilgisayarı olarak kullanıyorum. Sök- tak falan bilmediğim zamanlarda iyi bir kazık yiyerek aldığım bir bilgisayardı. :D
Aslında anakart'ın sitesinden kaç gb desteklediğine bakmak daha doğru olur.
Yanına SSD de alırsanız daha çok performans elde edebilirsiniz.

2GB RAM yeterlidir. Sadece bu sorunu halletmek için sistemi 32bit e format atıp temiz kurulum yapın. Sadece Chromu yükleyin başka bir uygulama yüklemeyin takılmazsınız. Fakat sistem zaten 32bit ise arkadaki programlar yüzünden kasıyor yapacak bir şey yok 2GB RAM alın takın 15-20TL.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı