2 GB ekran kartı uyumluluğu

pinar1212

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sistemde ekran kartı yok şu anda yeni ekran kartı alacağım bilgisayarciya sormaya gittiğimde bana dedi ki "kasanın içi küçük olduğu için GT1030 2 GB anca sığar buraya" tanıdık birinden GT750 2 GB buldum ve fiyatı da uygun. Almayı düşünüyorum ama kasaya uyar mı boyut ya da herhangi bir farklılık var mı GT1030 la bilgili biri yazarsa sevinirim.

Ekran kartı ismini yanlış yazmışım GT730 olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim sistemde ekran kartı yok şu anda yeni ekran kartı alacağım bilgisayarciya sormaya gittiğimde bana dedi ki "kasanın içi küçük olduğu için GT1030 2 GB anca sığar buraya" tanıdık birinden GT750 2 GB buldum ve fiyatı da uygun. Almayı düşünüyorum ama kasaya uyar mı boyut ya da herhangi bir farklılık var mı GT1030 la bilgili biri yazarsa sevinirim.

Ekran kartı ismini yanlış yazmışım GT730 olacak.

Başlık biraz yanlış olmuş ama neyse. Ölçerek baksanıza uygun mu diye.
boyutunu sormadım aslında güç kaynağı falan sıkıntı olur mu çok anlamiyorum çünkü böyle işlerden yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın 😔

Boyutunu sormadım aslında güç kaynağı falan sıkıntı olur mu çok anlamıyorum çünkü böyle işlerden yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın. 😔
Tüm sisteminizi ayrıntılı bir şekilde belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Bu şekilde bilmemizin imkanı yok.

Başlık biraz yanlış olmuş ama neyse. Ölçerek baksanıza uygun mu diye.
Boyutunu sormadım aslında güç kaynağı falan sıkıntı olur mu çok anlamıyorum çünkü böyle işlerden yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın.

Tüm sisteminizi ayrıntılı bir şekilde belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Bu şekilde bilmemizin imkanı yok.

Sistem detaylarını bilmiyorum. Sormaya çalıştığım şey GT1030 ile GT730 arasında PSU açısından fark var mı? GT1030a yeten bir PSU GT730'a da yeter mi yani?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı