2 GB ekran kartlı sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

• Konuyu başlatan rreco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.216
Kaldırır. 30-90 FPS arası alırsınız.

Aynen kanka 90 FPS'ye kadar gösterir tabii o sistem.

Önemli olan açıp açmaması, zaten zevk vereceğini düşünmek ayrı bir saçmalık.

Ya zevk vereceğini düşünmek ayrı bir saçmalık nasıl bir düşüncedir abi ya? Adam o zaman neden giriyor Valorant'a. Gir bakayım 30 FPS ile oyna Valorant'ı benden de sana 1 ay. Bak sinirden silip uzaklaşmıyor musun oyundan? Ya anlamıyorum harbi bu kafayı nasıl buluyorsunuz.
Yani bir arkadaşım GTX 750 Ti ile bile bazen düşük FPS aldığını söylüyor ve siz gelip 30-90 FPS yazıyorsunuz. Keşke biraz daha gerçekçi olup 30-50 yazsaymışsınız.

Aynen kanka 90 FPS'ye kadar gösterir tabii o sistem.

Ya zevk vereceğini düşünmek ayrı bir saçmalık nasıl bir düşüncedir abi ya? Adam o zaman neden giriyor Valorant'a. Gir bakayım 30 FPS ile oyna Valorant'ı benden de sana 1 ay. Bak sinirden silip uzaklaşmıyor musun oyundan? Ya anlamıyorum harbi bu kafayı nasıl buluyorsunuz.
Yani bir arkadaşım GTX 750 Ti ile bile bazen düşük FPS aldığını söylüyor ve siz gelip 30-90 FPS yazıyorsunuz. Keşke biraz daha gerçekçi olup 30-50 yazsaymışsınız.
Ben burada 1080P ve 480P aralığındaki FPS seviyelerini söyledim. Sadece boş konuşmuşsun, internetten testlerini izle bakalım sonra cevap ver. Cahillik kötü birşey desem yeridir çünkü araştırma yapmadan burda boş boş tavır koyman saçma.

Ayriyetten de arkadaş açıp açmamasını sorduğu için orada "önemli olan açması" dedim. Sorgusuz sualsiz yargı yapmışsın. Ben orada adama çok güzel oynarsın demiyorum sadece başlıkta sorulan soruya cevap olarak açar diyorum. Boş muhabbet yapıyosun sadece.

Ben burada 1080p ve 480p aralığındaki FPS seviyelerini söyledim. Sadece boş konuşmuşsun, internetten testlerini izle bakalım sonra cevap ver. Cahillik kötü bir şey desem yeridir çünkü araştırma yapmadan burada boş boş tavır koyman saçma.

Ayrıyeten de arkadaş açıp açmamasını sorduğu için orada "önemli olan açması" dedim. Sorgusuz sualsiz yargı yapmışsın. Ben orada adama çok güzel oynarsın demiyorum sadece başlıkta sorulan soruya cevap olarak açar diyorum. Boş muhabbet yapıyosun sadece.

11 yıldır bilgisayar işinin içindeyim.
O sistemde o oyun oynanacak kadar elverişli değil hocam. Açıp açmamasını ben de biliyorum.( ve sizde çok iyi bir şekilde biliyorsunuz.) Oyunu dandik bir sistemle bile açarım, mesele performansı. Siz 30-90 FPS arasında gidip geleceğini söylüyorsunuz. Ben buna katılmıyorum. 30-65 arası gidip gelir hatta bazen Raze bombası veya kastıran bir rakip yeteneği grafik işlediği zaman 20'nin altına kadar düşebilir.
Size soruyorum hocam:
'Oynamayın oynatmayın o sistemle.' demişim. 'cahil- boş ' spamı atmadan önce şu yorumumu bir gözden geçirin. Aslında ikimizde aynı şeyleri savunuyoruz.
Burada çoğu kişi o sistemle Valorant'ın açılabileceğini bilir. Siz açılıp açılmayacağı hakkında adama yanıt vermişsiniz ben ise açıldıktan sonra 30-40 azami FPS'lerle bu oyunun oynanmayacağını belirtmişim.

11 yıldır bilgisayar işinin içindeyim.
O sistemde o oyun oynanacak kadar elverişli değil hocam. Açıp açmamasını ben de biliyorum.( ve sizde çok iyi bir şekilde biliyorsunuz.) Oyunu dandik bir sistemle bile açarım, mesele performansı. Siz 30-90 FPS arasında gidip geleceğini söylüyorsunuz. Ben buna katılmıyorum. 30-65 arası gidip gelir hatta bazen Raze bombası veya kastıran bir rakip yeteneği grafik işlediği zaman 20'nin altına kadar düşebilir.
Size soruyorum hocam:
'Oynamayın oynatmayın o sistemle.' demişim. 'cahil- boş ' spamı atmadan önce şu yorumumu bir gözden geçirin. Aslında ikimizde aynı şeyleri savunuyoruz.
Burada çoğu kişi o sistemle Valorant'ın açılabileceğini bilir. Siz açılıp açılmayacağı hakkında adama yanıt vermişsiniz ben ise açıldıktan sonra 30-40 azami FPS'lerle bu oyunun oynanmayacağını belirtmişim.
Benim burada yaptığım savunma 480Pde o rezalet görüntüde 90FPS'lere ulaştığını görmemi savunuyorum. Eğer gerçekten bir ortalama söyleyeceksek zaten 30-40 FPS our ve oynanmaz. Biraz ters savunmalar olmuş ben sizi yanlış anlamışım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı