2 GB RAM ile Windows 10 kullanılmalı mı?

GluLU

Hectopat
Daha fazla  
2 GB RAM'li bilgisayarım var Windows 7 eski kaldığı Windows 10'a geçmeye karar verdim ama kastırabileceğini düşündüm Windows 10 Lite diye bir şey duydum ve çoğu yerde kaldırır denildiğini gördüm. Tüm sistem özelliklerim görsellerde. (aşağıda Windows 8.1e geç yazanlar olacaktır geçmek istesem yukarıda belirtirdim).

Dosya Ekleri

• resim_2021-06-25_161927.png
    resim_2021-06-25_161927.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 52
  • resim_2021-06-25_161954.png
    resim_2021-06-25_161954.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
2 GB RAM'li bilgisayarım var Windows 7 eski kaldığı Windows 10'a geçmeye karar verdim ama kastırabileceğini düşündüm Windows 10 Lite diye bir şey duydum ve çoğu yerde kaldırır denildiğini gördüm. Tüm sistem özelliklerim görsellerde. (aşağıda Windows 8.1e geç yazanlar olacaktır geçmek istesem yukarıda belirtirdim).

SSD varsa sorun olmaz.
Sanal RAM verirsin.
Eğer SSD yoksa kalkışma bile.

Verim alamazsın 7 de kal bence.

Windows 10 Lite değil Windows 10 LTSC sürümü olacak herhalde bazı sürümleri 300-400MB Ram kullanıyor eğer bu konuda çok ısrarcıysanız LTSC sürümü kullanmanızı öneririm fakat gidip Windows 10 Home ve üstü işletim sistemi kurmayın sistemi çok yorar ve yavaş çalışır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı