2 GB RAM sisteme işletim sistemi önerisi

Ben arkadaşımın 1GB RAM Laptopuna Windows 8.1 kurmuştum ve baya iyi bir sonuç almıştım 1GB RAM laptopta hızlı ve normaldi haline göre halada öyle.

Merhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)
Windows 7 home premium

Windows 7 home premium Windows 7 desteği kesilse de kullanabilirsin
Merhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)

Son düzenleme:
Merhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, Chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)

Linux Mint 32 Bit Linux Mint 13 "Maya" - Mate 32bit : Linux Mark Institute : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive 64 Bit'te sorun olmaz ama 32 Bit daha stabil çalışır.

windows 10 lite

Linux Mint 32 Bit Linux Mint 13 "Maya" - Mate 32bit : Linux Mark Institute : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive 64 Bit'te sorun olmaz ama 32 Bit daha stabil çalışır.

windows 10 lite
windows 10 home (19h2/20h1/22h1) ya da windows 8.1 lite veya windows 10 lite

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı