Windows 7 home premiumMerhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)
Merhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)
Merhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, Chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)
windows 10 liteMerhaba, şu anda ölü 2 GB'lik laptopuma hızlı çalışacak ve kullanımı kolay olacak bir işletim sistemi kurmak istiyorum. İlk başta Windows 7 düşündüm ama desteği kestiler, sonradan Windows 8.1 kullan dediler ve bayağı düşündüm. Linux kur diyen de oldu ancak kullanması zor geliyor. Rahmetli PC'mi yan ekran olarak kullanacağım; oyun oynamak için değil, chat'i okumak veya ana PC'de oyundayken video izlemek için kullanmak istiyorum. Hangi işletim sistemini kursam daha hızlı ve kullanımı kolay olur? (8-9 yıldır Windows kullanıyorum.)
windows 10 home (19h2/20h1/22h1) ya da windows 8.1 lite veya windows 10 liteLinux Mint 32 Bit Linux Mint 13 "Maya" - Mate 32bit : Linux Mark Institute : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive 64 Bit'te sorun olmaz ama 32 Bit daha stabil çalışır.
windows 10 lite
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.