Bende bir sorun olmadı.
Hocam peki Tiny10 gibi Windows modları güvenilir mi? Yoksa LTSB 2015 mi kullanmalıyım?
Bende bir sorun olmadı.
Tiny10 Türkçe değil.Hocam peki Tiny10 gibi Windows modları güvenilir mi? Yoksa LTSB 2015 mi kullanmalıyım?
Tiny10 Türkçe değil.
O zaman Tiny10 kurabilirsiniz. Fakat sadece İngilizce oluyor. Türkçe hiçbir şekilde yapılmıyor. Dil paketini kurarken hata veriyor.Merak etmeyin hocam ben de İngilizce biliyorum.![]()
Kaldırmaz sürekli çok donar ve 1.97 gb ram yer yanlış bilgi dostum yanlış bilgi verme insanlara windows 7 home basic 64 bit kurması daha doğru olurWindows 10 kaldırır fakat Windows 8.1 daha iyi olur.
hala kullanıyorsan windows 8.1 lite ya da windows 10 home 15h2 destek kesilmiş olmasın diyorsan windows 10 home 19h2/20h1Merhaba, bilgisayarıma bir işletim sistemi kurmak istiyorum ancak kararsız kaldım. Bilgisayarım düşük işlemci ve RAM'e sahip ve Windows 10 kaldıramayacağını düşünüyorum. Bu bilgisayarımı internette gezinmek ve basit oyunlar oynamak amacıyla kullanacağım. Steam kullanmıyorum.
İşte sistem özelliklerim:
- İşlemci: Intel Core 2 Duo e6300.
- RAM: 2 GB.
- Ekran kartı: Anakarttatkini kullanıyorum. Ekran kartı almadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.