Güncellik falan önemli değil, şu kafadan çıkın. Adamda 2 GB RAM var ya ne güncelliğinden bahsediyorsun? Ve özelliklere bakılırsa SSD'de yoktur. Ve Windows 10 HDD ile kullanılamaz bir işletim sistemi. Ayrıca "Mem Reduct" falan boş iş, 2 GB RAM'de hiçbir işe yaramaz.
İşe yarayan bir programdır kendisi. Ama Windows 10 kurulması açılış ve akıcılık anlamında pek mantıklı değil. Windows 7-8'de mem reduct ile çok iyi bir performans alabilir.
Güncellik falan önemli değil, şu kafadan çıkın. Adamda 2GB ram var ya ne güncelliğinden bahsediyorsun? Ve özelliklere bakılırsa SSD'de yoktur. Ve Windows 10 HDD ile kullanılamaz bir işletim sistemi. Ayrıca "Mem Reduct" falan boş iş, 2GB Ramde hiç bir işe yaramaz.
Bende Intel Pentium i2'li 2 GBli 13 yıllık bir PC var.
Windows XP'den 7'ye 7'den 10'a geçirdik.
Geçen sene kullanırken pardon kullanırken dedim kullanamıyordum çok kasıyordu aşırı derecede.
Mesela en basitinden Zula da sunucu kısmında sıkıntısız duruyordu ama oyuna girince karakterin zıplayıp ta yere inmesi en az 20 saniye sürüyordu.
Yani tavsiyem XP kur ama sen illa 7 veya 8'den biri olsun diyorsan 7 derim.
Bazen ama linux'ta insanı sıkıntıya sokabiliyor özellikle Eski oyunlar ve HDD ama kesinlikle Windows 10 ve 8'e göre daha iyi performans elde edecektir.
Bende Intel Pentium i2'li 2 GBli 13 yıllık bir PC var.
Geçen sene kullanırken pardon kullanırken dedim kullanamıyordum çok kasıyordu aşırı derecede.
Mesela en basitinden Zula da sunucu kısmında sıkıntısız duruyordu ama oyuna girince karakterin zıplayıp ta yere inmesi en az 20 saniye sürüyordu.
Bende Intel Pentium i2'li 2 GB'li 13 yıllık bir PC var.
Bazen ama Linux'ta insanı sıkıntıya sokabiliyor özellikle Eski oyunlar ve HDD ama kesinlikle Windows 10 ve 8'e göre daha iyi performans elde edecektir.
Windows 7 zaten performanslı daha performans edition denilen modlu iso'lara gerek yok. Zaten en fazla yapılacak WUB,Defendercontrol ve ESO yazılımları ile performans ayarları yapılıp mem reduct kurup keyfini sürmesi.