2 GB RAM sisteme Windows 7 mi, 8 mi kurulmalı?

Her zaman Mem Reduct çare etmiyor maalesef.

Hızlılık açısından W7 ama diğer özelliklerde kesinlikle Windows 8.1.

Eğer kuzeniniz Linux tecrübesi varsa, Mint kurabilirsiniz.

Katılıyorum hocam.
İsterse Mint, Ubuntu falanda kullanabilir.

Güncellik falan önemli değil, şu kafadan çıkın. Adamda 2 GB RAM var ya ne güncelliğinden bahsediyorsun? Ve özelliklere bakılırsa SSD'de yoktur. Ve Windows 10 HDD ile kullanılamaz bir işletim sistemi. Ayrıca "Mem Reduct" falan boş iş, 2 GB RAM'de hiçbir işe yaramaz.

Size cevap bile verilmez hocam haklısınız.

Güncellik falan önemli değil, şu kafadan çıkın. Adamda 2GB ram var ya ne güncelliğinden bahsediyorsun? Ve özelliklere bakılırsa SSD'de yoktur. Ve Windows 10 HDD ile kullanılamaz bir işletim sistemi. Ayrıca "Mem Reduct" falan boş iş, 2GB Ramde hiç bir işe yaramaz.

Aslında Lubuntu ile kullanabilir sistemi. En azından stabil ve güncel olur.

Kuzenimin bilgisayarına format atacağım W7 mi 8 mi?

10 veya 10 LTSC.
Ben 2 GB RAM ile 10 Pro kullanıyordum zamanında.

Bende Intel Pentium i2'li 2 GBli 13 yıllık bir PC var.
Windows XP'den 7'ye 7'den 10'a geçirdik.
Geçen sene kullanırken pardon kullanırken dedim kullanamıyordum çok kasıyordu aşırı derecede.
Mesela en basitinden Zula da sunucu kısmında sıkıntısız duruyordu ama oyuna girince karakterin zıplayıp ta yere inmesi en az 20 saniye sürüyordu.
Yani tavsiyem XP kur ama sen illa 7 veya 8'den biri olsun diyorsan 7 derim.

Bende Intel Pentium i2'li 2 GBli 13 yıllık bir PC var.
Geçen sene kullanırken pardon kullanırken dedim kullanamıyordum çok kasıyordu aşırı derecede.
Mesela en basitinden Zula da sunucu kısmında sıkıntısız duruyordu ama oyuna girince karakterin zıplayıp ta yere inmesi en az 20 saniye sürüyordu.
XP çok eski be. Ama 7 Performance Edition 32 bit olabilir

Bende Intel Pentium i2'li 2 GB'li 13 yıllık bir PC var.

Hocam bir zahmet oyun oynamasın 2 GB RAM ile.

Bazen ama Linux'ta insanı sıkıntıya sokabiliyor özellikle Eski oyunlar ve HDD ama kesinlikle Windows 10 ve 8'e göre daha iyi performans elde edecektir.

Ne tarz bir sıkıntı ben bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı