2 GB RAM'lı bilgisayar Ubuntu veya Linux Mint çalıştırır mı?

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımda 2 GB RAM bulunmakta ve Intel Core 2 Pro Duo P7570 işlemcisine sahip. Şu anda sisteme takviye yapmam mümkün değil bunun yanı sıra bir iş bilgisayarı. BIOS'u falan biraz garip. Sistemi kilitlerim diye korkuyorum. Bu sisteme Ubuntu veya Linux Mint kurulur mu? Linux'a karşı bir ön yargım vardı fakat Windows 7 çok yavaş çalışıyor. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda 2 GB RAM bulunmakta ve Intel Core 2 Pro Duo P7570 işlemcisine sahip. Şu anda sisteme takviye yapmam mümkün değil bunun yanı sıra bir iş bilgisayarı. BIOS'u falan biraz garip. Sistemi kilitlerim diye korkuyorum. Bu sisteme Ubuntu veya Linux Mint kurulur mu? Linux'a karşı bir ön yargım vardı fakat Windows 7 çok yavaş çalışıyor. Ne önerirsiniz?

Benim bilgisayar kaldırıyorsa sizinki de kaldıracaktır. :)

Not: Kaldırmıyor. :D

Uzun zamandır öyle bir sistem ancak kurulur, muhtemelen düzgün de çalışır. Ancak dikkatli seçim yapmanız gerekir. KDE masaüstü ortamı biraz zor çalışır o sistemde. Bunun gibi durumları incelemek gerekir.
Linux Mint Cinnamon hoşuma gitti. Modern arayüzü beğenimi çekti. Sizce kaldırır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı