2 GB RAM'li sistem Windows 10'da kasar mı?

Aşırı kasar bende 4 RAM vardı ona rağmen kasıyordu şu an Windows 7 kullanıyorum oldukça hızlı.
Ben de daha 3 gün öncesine kadar bu sistemle Windows 7 kullanıyordum. Dediğin gibi, 20H2 sürümü gerçekten bu tip düşük bilgisayarları çok zorluyor ve kullandırtmıyor. Ama çok ön yargıyla bakmamak lazım Windows 10'a. Aynen ben de diyordum ki Windows 10'a hayatta geçmem. Fakat biraz araştırdım ve bilgisayarımda Windows 10 sürüm 1703 kullanabileceğimi öğrendim. Şu an memnunum, bence siz de SSD sahibiyseniz Windows 10'un eski sürümlerine geçebilirsiniz. Çünkü Windows 10 uyumlu bir bilgisayardan tam performans almanızı sağlar. Son karar sizin tabi, Windows 7'yi ben de seviyorum. Geçerken çok muallakta kalmıştım.
 
Ayn çok iyi gider ama 32 Bit kursun o zaman kasmaz benim kuzenimin laptopu da 2 GB RAM'di Windows 7 Ultimate 64 Bit kuruluydu bende Windows 8.1 Pro 32 Bit kurdum çok güzel aşırı şekilde çalıştı.
Pro veya 32 bit'e gerek yok Single Language ve 64 Bit yeterli olur.
 
Vallahi neden herkes çok kasar demiş bilmiyorum ama daha bugün
Intel Pentium G860
4GB DDR3 RAM
HDD disk
kullanıyorum ve genel kullanımda bir kasma yok. Sadece 4 Brave sekmesi, LibreOffice Writer, LibreOffice Draw, bir ekran fotoğrafı alma aracı, Microsoft Teams + aramada + ekran paylaşma ile ancak dondu ancak birkaçını kapatınca gayet devam edebildi. Yani düşündüğünüz kadar kasmıyor ama boşta 2/4 GB RAM yemesi de cabası.

Arkadaşlar çok pardon üstteki yorumlar hep 4 GB deyince ben de 4 GB anladım tabii ki 2GB'de kasar. :)
 

Geri
Yukarı