2 GB RAM'li sisteme Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

keresteci

Decapat
2GB RAM sahibiyim RAM yükseltme imkanım yok. 32 bit de kullanmak istemiyorum. Sizce Windows 10 mu 8.1 mi kullanmalıyım (x64)? Cevaplarınız için teşekkürler...

Çözüm
Düşük sistem kaynakları kullanan x64 Linux işletim sistemlerine bakmanı öneririm.
4 GB bile Windows x64 Bit sürümlerde yetersiz kalabiliyor.
Bilmiyorum.Ben biraz zorladım Win 10'a hizmetleri falan kapattım yine akıcı olabiliyor ama genelde bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyorum.Bu da sıkıntı çıkarıyor.Win8.1 biraz daha iyi geldi.
Yeni nesil sistemler haricinde tüm sistemlere kurulabiliyor olması lazım.Yeni nesil sistemler en az 4GB RAM'li olduğundan sisteminizin eski olduğunu düşünüyorum.Anakart modeliniz nedir?
Laptop'u 2015'te aldım pek anlamam donanımdan ama çoğu baktığım yerde anakartım uyumsuz diye gördüm.
NOT : wzedlare'nin dediği aklımda kaldı ben de Windows 7 Home Premium kurmayı denedim.Oldu.Ama berbat bir işletim sistemi.(Bana göre).W8.1PRO devam

Son düzenleme:
10 yıllık 2GB RAM'li laptopda Windows 10 home kullanıyorum gereksiz programları vs. kaldırırsan sorun olmaz.Hatta geçen seneye kadar onla PES 17 bile oynuyordum. Ama dediğim gibi gereksiz Windows uygulamalarını kaldır Uobit Unstiller ya da Ccleaner ile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…