2 gündür rüyamda sevdiğim kızı görüyorum

16 olacağım bu sene.

Yaşınız bana Turti'yi anımsattı. hatırlar mısınız eskiden Turti tatlılar vardı. Frambuazlı, böğürtlenli... Şimdi Tartini diye küçük küçük satılıyor. Aynı öyle tatlı güzel bir yaş sevgili ustam. 🎭

Gelecek zaman içinde gireceğiniz farklı ortamlarda farklı ve daha uygun hayat arkadaşlarıyla tanışacaksınız hiç merak etmeyin. Hatta size asılacak kızlar ama siz yüz vermeyeceksiniz. Bu yazdığımı unutmayın zamanı gelince birisi bunu demişti dersiniz. 🙏

Biraz saçma. Yaklaşık 2 3 gündür rüyamda sevdiğim kızı görüyorum. Kız benden hoşlanmıyor. Ama rüyamda benden çok etkileniyor. Sizce anlamı ne? Rüyada kız benden hoşlanıyorsa gerçek hayatta da hoşlanıyor mudur?
Uyurken ne düşünüyorsanız öyle şeyler görüyorsunuz diye biliyorum. Bir arkadaşım bana öyle söylemişti. Ondan sonra denedim, gerçekten de oldu.

Yaşınız bana Turti'yi anımsattı. Hatırlar mısınız eskiden Turti tatlılar vardı. Frambuazlı, böğürtlenli... Şimdi Tartini diye küçük küçük satılıyor. Aynı öyle tatlı güzel bir yaş sevgili ustam. 🎭

Gelecek zaman içinde gireceğiniz farklı ortamlarda farklı ve daha uygun hayat arkadaşlarıyla tanışacaksınız hiç merak etmeyin. Hatta size asılacak kızlar ama siz yüz vermeyeceksiniz. Bu yazdığımı unutmayın zamanı gelince birisi bunu demişti dersiniz. 🙏

Çok özür dileyerek şunu eklemek istiyorum profil kartında kilopat yazıyor ve pp de GTA IV da ki roman var bu kadar tesadüf olamaz haykırdım akşam akşam.🤣🤣🤣🤣

Uyurken yarın sabah ne olacağını düşünüyorum.
Sen var ya çok takılıyorsun. Gerek yok daha genceciksin gerek yok bir kız için üzülmeye değmez bile önüne bakacaksın biri gider biri gelir vardır illa birileri kaderinde çok da kasma kendini zaten karantina virüs derken evde kilitli kaldık odaya kapanıp deprosyona girme .

Çok özür dileyerek şunu eklemek istiyorum profil kartında kilopat yazıyor ve pp de GTA IV da ki roman var bu kadar tesadüf olamaz haykırdım akşam akşam.🤣🤣🤣🤣

Biz de bowling, dart oynayıp ara sıra bir şeyler içerek ortamlara girip Liberty City sokaklarında çapkınlık yaptık ustam. 🦶

Yeri geldi avladık. Yeri geldi avlandık. 🎭

Biz de bowling, dart oynayıp ara sıra bir şeyler içerek ortamlara girip Liberty City sokaklarında çapkınlık yaptık ustam. 🦶

Yeri geldi avladık. Yeri geldi avlandık. 🎭
Mallorie az çekmedi elinden hain herif.😤

(Kız muhabbetinden nasıl buraya geldiğimize dair fikrim yok )

Biraz saçma. Yaklaşık 2 3 gündür rüyamda sevdiğim kızı görüyorum. Kız benden hoşlanmıyor. Ama rüyamda benden çok etkileniyor. Sizce anlamı ne? Rüyada kız benden hoşlanıyorsa gerçek hayatta da hoşlanıyor mudur?

Bende 14 yaşındayken Stranger Things'teki Max'e aşık olmuştum. Aynısı bende oluyordu. Tabii senin hoşlandığın kızla daha yüz yüze tanışmadığım bir kızdan hoşlanmam karşılaştırılamazda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı