Rahmetliyi severdik. Ama helvası berbattı. İnsan lahmacun verirdi.
Git su iç.
Git su iç.
Bir de gidip" Ölmezsem bunun hesabını onlara sorarımOnun için vücuduna hiçbir şekilde H2O bileşeninin girmemesi gerekiyor. Olay bardaktaki suyu kafaya dikmek değil; su, yediğimiz içtiğimiz neredeyse her şeyin içinde var; olmasa bile aldığımız besinler tepkimeye girerek suya dönüşüyorlar. Örneğin; yağlar.
Vücut susuz kaldığında önce halsizleşir, gün sonunda baş ağrıları görülür. İlerleyen zamanlarda bayılmalar geçirirsiniz. Susuzluk devam ederse organlar hasar görmeye başlar ve ortalama 3. günde organlarınız fonksiyonlarını yerine getiremediği için ölürsünüz.
Simya döneminde kalmış galiba arkadaşımız.Bir de gidip" Ölmezsem bunun hesabını onlara sorarımBakalım yalan mı değil mi?" yazmış.
Bilimin "B'sini" bilmeyenler bilime kafa tutunca çok gülesim geliyor hocam. Yağlardan su oluştuğunu lisede bile öğretiyorlar arkadaş onu bile bilmiyor. Bir de "meyve yedim ama ondaki suyu saymıyorum" diyor. Arkadaş meyvelerin %90 fazlası su zaten. Komedi ya.
Özetleyecektim konuyu, neredeyse yazacağım çoğu şeyi yazmışsınız. Elinize sağlık.
Onun için vücuduna hiçbir şekilde h2o bileşeninin girmemesi gerekiyor. Olay bardaktaki suyu kafaya dikmek değil; su, yediğimiz içtiğimiz neredeyse her şeyin içinde var; olmasa bile aldığımız besinler tepkimeye girerek suya dönüşüyorlar. Örneğin; yağlar.
Vücut susuz kaldığında önce halsizleşir, gün sonunda baş ağrıları görülür. İlerleyen zamanlarda bayılmalar geçirirsiniz. Susuzluk devam ederse organlar hasar görmeye başlar ve ortalama 3. günde organlarınız fonksiyonlarını yerine getiremediği için ölürsünüz.
Su içmiyorum. İnternette bir insan eğer 3 gün su içmez ise ölür diyorlardı. 2. günündeyim. Ölmezsem bunun hesabını onlara sorarımbakalım yalan mı değil mi?
Genelde meyveler de su oluyor.Meyve yiyorum.
Denilebilir.Özetle:
3 günde ölme meselesinin olması için hiçbir şey tüketmemeniz lazım, katı/sıvı fark etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.