2 gündür üst üste alınan mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

RoNiX53

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/18Va8l5TqLUVIMW4oTaT5D7FqpgJhUAU6?usp=sharing
RAM
32
SSD veya HDD modeli
kingston
Ekran kartı
asus tuf rtx 4080s
Anakart
PRIME B650M-A WIFI II
İşlemci
Ryzen 7 9800x3d
Merhaba, iki gündür mavi ekran hatası alıyorum. Minidump klasörünü linkte bıraktım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iki gündür mavi ekran hatası alıyorum. Minidump klasörünü linkte bıraktım, yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba.
Sorun EasyAntiCheat kaynaklı oluşmuş.

EasyAntiCheat kullanan oyunun sistem dosyalarını doğrulayın.
Gerekirse EasyAntiCheat motorunu kaldırıp tekrar kurarız.

Arkada bir de Razer Synapse çalışırken hata alınmış.

@MehmetWezon hocam Minidump dökümlerini inceleyip bakmak her zaman daha isabetli.
Saygılarımla.

Son düzenleme:
Merhaba.
Sorun Easy Anti-Cheat kaynaklı oluşmuş.

Easy Anti-Cheat kullanan oyunun sistem dosyalarını doğrulayın.
Gerekirse Easy Anti-Cheat motorunu kaldırıp tekrar kurarız.

@MehmetWezon hocam Minidump dökümlerini inceleyip bakmak her zaman daha isabetli.
Saygılarımla.

Bilgi için teşekkürler.

Merhaba.
Sorun Easy Anti-Cheat kaynaklı oluşmuş.

Easy Anti-Cheat kullanan oyunun sistem dosyalarını doğrulayın.
Gerekirse Easy Anti-Cheat motorunu kaldırıp tekrar kurarız.

Saygılarımla.

mavi ekran – Google Диск Hocam mavi ekran almaya devam ediyorum sizce format tek çözüm müdür?

EasyAntiCheat kernel (çekirdek) düzeyinde çalıştığı için en ufak bir terslikte sistemi mavi ekrana düşürebilir.
Formatlık bir durum söz konusu değil. İsterseniz EasyAntiCheat'i kaldırıp tekrardan kurun.

Easy Anti-Cheat kernel (çekirdek) düzeyinde çalıştığı için en ufak bir terslikte sistemi mavi ekrana düşürebilir.
Formatlık bir durum söz konusu değil. İsterseniz Easy Anti-Cheat'i kaldırıp tekrardan kurun.

Hocam merhaba tekrardan dediklerinizi denedim ama yine alakasız bir zamanda mavi ekran aldım size zahmet kontrol eder misiniz? mini - Google Drive

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı