2 haftada LGS'ye çalışma programı

Galatasaray fene gider misin bilmiyorumda yakınlarında Galatasaray stadı var orada kendini teselle edebilirsin en azından

Galatasaray lisesini görünce yüzümde tatlı bir tebessüm oluştu ve ciddi bir soru olmadığını umuyorum
İnşallah çalışmışsındır bro çünkü lisedeki kötü ortam adamın hayatını kaydırıyor kendimden biliyorum. Eğer kötü bir liseye gidiyorsan her şey senin elinde istersen hayatını kaydırırsın istersen derslerine sarılırsın başarılar

İlk başta biraz temel illaki gerekli bu yüzden ilk 6 gün ful tekrar yap sadece aşırı önemli yerleri not al konu başına testler çözerek tamamen kavra. Konuları halledince ilk denemeni çöz. Çok ağır bir tempo lazım biraz da uykudan kıs 6 saat uyuman yeterli olur. Yeni nesil yapabilmek için kitap oku ve paragraf çöz, konular hallolunca günde en az 1 süreli deneme yap ve yanlış analizi yaparak net arttır. Yeni nesil matematik ile pratik yap, bu dediklerimi eksiksiz (kitap okumayı es geçme çok faydalı) yaparsan Galatasaray olmasa da 450 üstü yapabilirsin. Boş kalan vakitte yeni nesil matematik çöz, son gün sadece Tonguç canlı yayını izlemen yeterli iyi dinlenmiş bir zihinle stressiz şekilde sınava gir deneme misali, BAŞARILAR...

Kanka ne olursa olsun 400'ü geçmeye çalış hiç yoktan belki iyi kötü proje lisesine gidersin.
11 günde 400 puan yapması için devamsızlığını kullanması lazım bence, benim son 10 günde böyle bir hedefim olsa full çalışırdım devamsızlığımı kullanarak.

Soruları versek yine yapamazsın 2 haftada. Boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…