Keşke her şey yazmak gibi olsa. Dükkan açacağım elektrik elektronik okuyacağım falan. Neyse hayallerinle iyi eğlenceler.
5sene sonra görüşürüz.
Keşke her şey yazmak gibi olsa. Dükkan açacağım elektrik elektronik okuyacağım falan. Neyse hayallerinle iyi eğlenceler.
Hocam kendi kendinize motivasyonunuzu oluşturamayıp motivasyon videolarıyla gaza geliyorsanız işiniz zor, umarım sadece söylemekle kalmazsınız, ben böyle düşünüyorum belki siz kendinize güveniyorsunuzdur bilemeyeceğim.5sene sonra görüşürüz.
Hocam kendi kendinize motivasyonunuzu oluşturamayıp motivasyon videolarıyla gaza geliyorsanız işiniz zor, umarım sadece söylemekle kalmazsınız, ben böyle düşünüyorum belki siz kendinize güveniyorsunuzdur bilemeyeceğim.
5 sene sonra ne sen beni nede ben sen hatırlayacağım. Aklımın ucundan bile geçmeyeceksin, o lise puanıyla hiç bir şey olunmaz anla artık. Ne demişler dereyi görmeden paçayı sıvama.5sene sonra görüşürüz.
5 sene sonra ne sen beni nede ben sen hatırlayacağım. Aklımın ucundan bile geçmeyeceksin, o lise puanıyla hiç bir şey olunmaz anla artık. Ne demişler dereyi görmeden paçayı sıvama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.