LGS'ye nasıl çalışmalıyım?

Ayrıca eğitim hayatınızda başarılar dilerim hocam , umarım istediğiniz liseye gidersiniz ve gittiğiniz lisede iyi anılar biriktirirsiniz. ☺️

Anladım hocam çok sağ olun tavsiye ettiklerinizden birini mutlaka alacağım ortalamam 96 ile bitirdim 7. sınıfı ve ortalama deneme puanlarım 350 360.

Doğru söylüyorsunuz hocam kolay ve zoruda çalışacağım sağ olun.
Benim 8 de olan ilk denememden yüksek :)

Diğer mesajlara pek bakmadım ama basit olarak şöyle. Eve geliyorsun gördüğünüz konuyu güzelce tekrar ediyorsun. Daha sonra o konuyu kavramak için basit düzeyde sorular çözüyorsun. Daha sonra yeni nesil dediğimiz sorularla hafif hafif başlıyorsun. Yapamadığınız sorulara bakıyorsun, yanlışını öğreniyorsun. Alıştıktan sonra ise bolca yeni nesil soru çözüyorsun. Ayrıca paragrafı ve kitap okumayı aksatmıyorsun. Son aylarda denemelerle hangi konuda eksiksen tespit edip pat pat o konuları hallediyorsun. Çok deneme çözünce de soruların mantığı anlayıp onları da pat pat sınavda çözüyorsun.

Harika.

Önerdiğim kaynaklar seni geliştiricektir. ☺️

Cağaloğlu Anadolu lisesi. Fendeki dikkat hatamdan sebebiyetle puanım yetmedi. Keşke biraz odaklanma ve stres sorunları üzerine çalışsaydım. 😅

Kanka hangi soruyu yanlış yaptın merak ettim bende bu sene girdim bende fende dikkatsizlik yaptım.

Kanka hangi soruyu yanlış yaptın merak ettim bende bu sene girdim bende fende dikkatsizlik yaptım.
Knk 1. Ünite sorusuydu, gölge boyu fln soruyorlardı (sınavın en kolay sorusuydu muhtemelen 😅) . İşaretlerken bir sıkıntı olduğunun farkındaydım aslında 😅, fakat stresten sonra tekrar bakmam gerektiğini unuttum hem de süreyi zar zor yetiştirdim. Feni de 3-4 zor sorusu haricinde kontrol edemedim.

Kanka 1. ünite sorusuydu, gölge boyu falan soruyorlardı (sınavın en kolay sorusuydu muhtemelen 😅). İşaretlerken bir sıkıntı olduğunun farkındaydım aslında 😅, fakat stresten sonra tekrar bakmam gerektiğini unuttum hem de süreyi zar zor yetiştirdim. Feni de 3-4 zor sorusu haricinde kontrol edemedim.

Bende yanlış hatırlamıyorsam karaciğerle alakalı soruyu yanlış yaptım ve istediğim liseyi kaçırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı