Benim 8 de olan ilk denememden yüksekAnladım hocam çok sağ olun tavsiye ettiklerinizden birini mutlaka alacağım ortalamam 96 ile bitirdim 7. sınıfı ve ortalama deneme puanlarım 350 360.
Doğru söylüyorsunuz hocam kolay ve zoruda çalışacağım sağ olun.
Harika.
Önerdiğim kaynaklar seni geliştiricektir.
Cağaloğlu Anadolu lisesi. Fendeki dikkat hatamdan sebebiyetle puanım yetmedi. Keşke biraz odaklanma ve stres sorunları üzerine çalışsaydım.![]()
Knk 1. Ünite sorusuydu, gölge boyu fln soruyorlardı (sınavın en kolay sorusuydu muhtemelenKanka hangi soruyu yanlış yaptın merak ettim bende bu sene girdim bende fende dikkatsizlik yaptım.
Kanka 1. ünite sorusuydu, gölge boyu falan soruyorlardı (sınavın en kolay sorusuydu muhtemelen). İşaretlerken bir sıkıntı olduğunun farkındaydım aslında
, fakat stresten sonra tekrar bakmam gerektiğini unuttum hem de süreyi zar zor yetiştirdim. Feni de 3-4 zor sorusu haricinde kontrol edemedim.
İstediğin lise neresiydiBende yanlış hatırlamıyorsam karaciğerle alakalı soruyu yanlış yaptım ve istediğim liseyi kaçırdım.
İstediğin lise neresiydi![]()
Yarım puanla kaybetmek üzücüAtatürk anadoluydu ben 482.9 yaptım orası 483.4 ile kapattı.
Atatürk anadoluydu ben 482.9 yaptım orası 483.4 ile kapattı.
Hocam yazarasanız kontenjanla alma ihtimalleri çok yüksek.
Yarım puanla kaybetmek üzücü.
Ama yine de 482 ile iyi bir liseye gitmişsindir diye umuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.