Çözüldü 2. HDD'yi takınca PC donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mikrofon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir adet Samsung 320 GB HDD vardı yanına ek olarak WD 250GB HDD ekledim, ilk gün her şey normalde hız testi vs yaptım her şey çalışıyordu fakat PC'de bir donma oldu sonrasında PC'yi yeniden başlattığımda Windows logosunda kaldı fakat 2. HDD'nin SATA kablosunu sökünce PC normal bir şekilde açıldı şu anda takınca yine açılmıyor. PC çalışırken taktığımda HDD görünüyor fakat PC'de kaç GB olduğunu vs. söylemeyip yine bir donma oluyor HDD'nin çalıştığından eminim. Sorun neyde olabilir sizce?

Çözüm
Merhabalar sorunu çözdüm Acronis disk director ile flasha ISO yazdırdım ve PC açılırken bootlattım ve karşıma HDD'lerim gözüktü sorun çıkartan HDD'ye format ve delete seçeneğine tıklayıp bilgisayarı yeniden başlattım şu anda iki diskte sorunsuz aktif bir şekilde çalışıyor.
Dediğinize göre HDD sorunlu.

Merhabalar sorunu çözdüm Acronis disk director ile flasha ISO yazdırdım ve PC açılırken bootlattım ve karşıma HDD'lerim gözüktü sorun çıkartan HDD'ye format ve delete seçeneğine tıklayıp bilgisayarı yeniden başlattım şu anda iki diskte sorunsuz aktif bir şekilde çalışıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı