2. işletim sistemi dosyalarını silemiyorum

Merhaba arkadaşlar, ben eski bir 8.1 kullanıcısıyım. 8.1 kullanırken diğer HDD'me Technical Preview kurmuştum ve biraz kullandıktan sonra tamamen WTP'ye geçiş yapmıştım (ana diskimden). Bundan sonra tabiki de diğer diskimdeki işletim sistemi dosyalarını silmeye çalıştım fakat olmadı, msconfigden diğer işletim sistemini kaldırmama rağmen hala dosyaları silemiyorum. Bu arada TCP'ye çıktıktan 2 hafta sonra temelli olarak geçtim.

Şuan 2 diskimdede TP var, ana diskim olan 1 TBlık harddisk 2 ye ayrılmış, diğer 500 gblık harddisk ise tek disk olarak durmakta. Silmek istediğim TP 500GB'lık olan harddiskimde ve içinde verilerimde var, bu yüzden elle silme gibi bir şey arıyorum.

PC'yi 1 TB'lık diskteki IS ile başlat, zaten onu kullanıyorsun sanırım. Sonra 500 GB diskteki verilerini ayrı bir klasöre alıp diğer dosyaları sil tamamen. Kurtarma bölümleri varsa onları da Minitool ile sil. Ya da verilerinin boyutu kadar bir yer aç diskte ve verilerini oraya atıp diğer bölümleri sil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı