2. işletim sistemi önerisi

AMD sisteme yapılmıyor mu?

Onu denemeyi çok istiyordum çünkü.
Maalesef. Ben de mesaji attiktan sonra okudum sisteminizi.

Maalesef. Ben de mesaji attiktan sonra okudum sisteminizi.

Tam bilmediğim için soruyorum orada bir mesajda AMD kerneli ISO kullanmalısın diyor da o ne demek?

Tam bilmediğim için soruyorum orada bir mesajda AMD kerneli ISO kullanmalısın diyor da o ne demek?
Orijinal MacOS kernelinde sadece Intel islemci destegi var. AMD suruculerin eklenmis modifiyeli olanlari deneyin diyor. Ama AMD OSX forumunda genelde calismayan ya da sorunlu olan sistemler gordum hep. Istiyorsaniz goz atin.

Orijinal macOS kernelinde sadece Intel işlemci destegi var. AMD suruculerin eklenmis modifiyeli olanlari deneyin diyor. Ama AMD OS X forumunda genelde calismayan ya da sorunlu olan sistemler gordum hep. Istiyorsaniz goz atin.

Anladım sanırım uğraşmaya pek gerek yok onun dışında önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?

Eğer arayüzü Windows'a benzer bir şey arıyorsanız KDE, XFCE, Cinnamon masaüstüne sahip linux dağıtımlarına bakabilirsiniz, eğer çok kolay bir linux dağıtımı istiyorsan Ubuntu tabanlı dağıtımlara bakmanı öneririm.

KDE kullanan distro önerisi: Kubuntu, FerenOS

XFCE: Xubuntu

Cinnamon: Linux Mint Cinnamon

Bunları önermemin sebebi son kullanıcı için gayet kolay olmaları, en beğendiğini seç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı