Hackintosh.
Not: Sistem AMD imis.![]()
AMD sisteme yapılmıyor mu?
Onu denemeyi çok istiyordum çünkü.
Hackintosh.
Not: Sistem AMD imis.![]()
Maalesef. Ben de mesaji attiktan sonra okudum sisteminizi.AMD sisteme yapılmıyor mu?
Onu denemeyi çok istiyordum çünkü.
Maalesef. Ben de mesaji attiktan sonra okudum sisteminizi.
![]()
AMD APU'ya Hackintosh kurulumu hk. - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
merhabalar, aslında konuyu technopat forumu üzerinden açmayı planlıyordum lakin türkçe kurallarına karşı aşırı ağır bir yaptırım olduğundan dolayı, tek bir noktalama harfi bile bir haftalık ceza almaya sebebiyet verebiliyor. gelelim konuya amd apu 7860k ve msi a68hm-e33 v2 anakart modeline...osxinfo.net
Orijinal MacOS kernelinde sadece Intel islemci destegi var. AMD suruculerin eklenmis modifiyeli olanlari deneyin diyor. Ama AMD OSX forumunda genelde calismayan ya da sorunlu olan sistemler gordum hep. Istiyorsaniz goz atin.Tam bilmediğim için soruyorum orada bir mesajda AMD kerneli ISO kullanmalısın diyor da o ne demek?
Orijinal macOS kernelinde sadece Intel işlemci destegi var. AMD suruculerin eklenmis modifiyeli olanlari deneyin diyor. Ama AMD OS X forumunda genelde calismayan ya da sorunlu olan sistemler gordum hep. Istiyorsaniz goz atin.
AMD OS X - Empowering your Mac with AMD Innovation.
Empowering your Mac with AMD Innovation.forum.amd-osx.com
Ben Ubuntu kullaniyorum. Isterseniz KDE de yuklersiniz Gnome arayuzunu begenmiyorsanız.Anladım sanırım uğraşmaya pek gerek yok onun dışında önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.