2 Kere SLI Yapılır mı?

Bir RTX 2080 Ti = 10.000 TL. 4 tane kart 40.000 TL. Bu kadar parayı ''sadece'' ekran kartına vereceğini hiç sanmıyorum ve hayali kokusu alıyorum ama neyse.

Dediğin olay kulağa aşırı saçma geliyor, hadi diyelim kartları taktın. Desteklemediği için tek SLI performansı alırsın. O da desteklenen oyunlarda.

Biz 2 kartlı kullanım önermezken, millet 4 kartlı kullanımlara /RTX 2080 Ti o_O/ sarmış. Vay canına.

Konuda gereksiz, boş vs.. yorum yapmazsanız sevinirim dememin sebebi tam olarak buydu. Hayali, saçma diyeceğinizi biliyordum fakat ben yalnız soruma yanıt arıyorum bu iş bütçesi olanı darlamaz.

Ve soruma yanıt olarakta sanırım "Olmaz" demişsiniz. Yanıtınız için teşekkür ederim.

"Önce normal şekilde 2 kart kullanarak SLI yapayım ve tekrarlayarak bu olayı 2. kez gerçekleştireyim. Şimdi sistemde toplam 4 kart bulunmuş oluyor ve 2 kez SLI yapmış oldum. "

"Bu kararı almadan önce epey araştırıp, düşünerek bu kararı verdim. "

381692

SLI ne ile yapılır ? NVlink ile.
NVlink kaç kartı destekler? 2 kartı.

Olmayacak bir şey nasıl yapılır? Hayal ile.

"Önce normal şekilde 2 kart kullanarak SLI yapayım ve tekrarlayarak bu olayı 2. kez gerçekleştireyim. Şimdi sistemde toplam 4 kart bulunmuş oluyor ve 2 kez SLI yapmış oldum. "

"Bu kararı almadan önce epey araştırıp, düşünerek bu kararı verdim. "

Eki Görüntüle 381692

SLI ne ile yapılır ? NVlink ile.
NVlink kaç kartı destekler? 2 kartı.

Olmayacak bir şey nasıl yapılır? Hayal ile.

İlk 2 kartlık SLI için 1. NVLink'i ve arda kalan 2 kart içinde ayrı bir NVLink kullanmayı düşündüm. Sistemde bunlar bir şekilde birlikte gözükür mü? Sorumun tam açık hali. Yani NVLink'siz SLI yapmayı düşünmedim elbette 😅

Üzgünüm ama dünyayı satın alacak paranız olsa da çok gereksiz bir işlem. Size zaten yapılamayacağı, yapılsa bile performans alamayacağınızı söyledim. Desteklemiyor.

Çok parası olan SLI 2080 TI yapar. Maceraya gerek yok.

Peki hocam tamam.

Konuda gereksiz, boş vs.. yorum yapmazsanız sevinirim dememin sebebi tam olarak buydu. Hayali, saçma diyeceğinizi biliyordum fakat ben yalnız soruma yanıt arıyorum bu iş bütçesi olanı darlamaz.

Ve soruma yanıt olarakta sanırım "Olmaz" demişsiniz. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Hocam yollayın ordan bi RTX 2070 Bea :D

Bildiğiniz gibi Nvidia son çıkarttığı ekran kartlarında biraz üzerek yalnız 2 ekran kartı ile SLI yapılmasına izin veriyor. "4 Way SLI Bridge" diye bir ürün henüz RTX 2080 Ti için çıkmadığı için ben şöyle düşündüm;

Önce normal şekilde 2 kart kullanarak SLI yapayım ve tekrarlayarak bu olayı 2. kez gerçekleştireyim. Şimdi sistemde toplam 4 kart bulunmuş oluyor ve 2 kez SLI yapmış oldum.

Böyle bir olay olursa bu 4 kartta sorunsuz çalışır mı?

Gereksiz, boş vs.. gibi şeylere girmezseniz sevinirim bu kararı almadan önce epey araştırıp, düşünerek bu kararı verdim.
Macera aramanıza gerek yok, bence siz boş, gereksiz vs şeylere giriyorsunuz.

Ya halen uğraştırıyorsun. Desteklenmeyen bir şeyi nasıl bağlayacaksın.

Senin dediğin bu. Aşağıdaki sistem. Peki 2 parti kartı birbirine nasıl bağlayacaksın diyoruz.

381702

Sorunun açık haliymiş. Şimdi mi açtın?

Evet görürsün. Kasayı açar bakarsın 4 kartı görürsün. (İroni içerir. Bazen anlamayan oluyor da.) İster dördünü masanın üstüne koy gene görürsün. Hatta sen kartları alma. Alacağın yere parasını gönder gene sisteminde 4 Way SLI görürsün.

Dalga mı geçiyorsun? Araştırmış halin buysa vay halimize.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı