2. kez GoW oynamak sıkıcı gelir mi?

Battlefield V Definitive Edition almanızı öneririm şu an 40 TL bir şey değil zaten Witcher 3, Monster Hunter: World, Diablo, Resident Evil, dbdl, ori, Sekiro, souls oyunları.
Resident evil 7,8 ve 4 RE'yi oynadım, Baldurs Gate 3 almıştım sarmadı, souls olarak elden ring var, Battlefield oyunlarının tümünden nefret ederim ve Diablo 4 çok pahalı.
 
Resident Evil 7,8 ve 4 Re'yi oynadım, Baldur's Gate 3 almıştım sarmadı, souls olarak Elden Ring var, Battlefield oyunlarının tümünden nefret ederim ve Diablo 4 çok pahalı.

BF oyunlarının hikayesinden mi nefret ediyorsunuz yoksa oynanışımı sevmiyorsunuz yazmayı unutmuşum bir de CoD var belki onu seversiniz.

Devil May Cry, Doom reboot, Doom Eternal, hayatsızca kasılmak istersen Destiny, Persona serisi.
Birde şunlar var
 
BF oyunlarının hikayesinden mi nefret ediyorsunuz yoksa oynanışımı sevmiyorsunuz yazmayı unutmuşum bir de CoD var belki onu seversiniz.


Birde şunlar var
BF oyunlarını genel olarak sevmiyorum ve MW 2 almıştım, online beceremediğim ve sarmadığı için iade etmiştim. Doom eternal iyi tavsiye, satın aldım daha şimdi.
 
Daha önce oynamışsın zaten GoW'u. Daha 5 ay geçmişken yani bir şey denemek varken %80 bildiğin bir oyunu oynamak pek mantıklı değil bence.
 
BF oyunlarını genel olarak sevmiyorum ve MW 2 almıştım, Online beceremediğim ve sarmadığı için iade etmiştim. Doom Eternal iyi tavsiye, satın aldım daha şimdi.

Oynadığın zaman bir öneri vereyim düşmanların zayıf noktaları var. Mesela yuvarlak büyük tek gözlü bir şeytan var ağzına bomba atıyordun vs. böyle zayıf noktaları kullanmazsan mümkün değil oynayamazsın. Ayrıca testereyi güçsüz düşmanlara karşı kullanmaktan çekinme mermi düşüyor öyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı