2. kez mezuna kalınır mı?

Ben kaldım adam olmazsın sen 2 yıllık oku dediler yazılım kazandım şu an 4. senemdeyim bir Allah'ın günü kitabı açıp çalışmadım dersimi derste dinlemiştim sadece. Neyin ne olacağını bilemiyoruz hocam hayırlısı.
Bazen büyük ölçekli bir şirkette çalışıyormuş gibi davranıyorsun bazen de öğrenciymiş gibi davranıyorsun.

Gerçek şu ki: Sen 1 milyon 703 bin kişinin puanının hesaplandığı bir sınavda 1 milyon 695 bin sıralamayla (%99'luk dilim) ve -3,5 Matematik netiyle yani 2 doğru 22 yanlış ile yerleşilebilen bir bölümüne girdin. Tüm soruları gözün kapalı işaretleseydin daha iyi derece yapardın. Başarılı değilsin. Baba parasıyla üniversite okuyorsun. Okuduğun bölüm yazılım değil.

Bazen büyük ölçekli bir şirkette çalışıyormuş gibi davranıyorsun bazen de öğrenciymiş gibi davranıyorsun.

Gerçek şu ki: Sen 1 milyon 703 bin kişinin puanının hesaplandığı bir sınavda 1 milyon 695 bin sıralamayla (%99'luk dilim) ve -3, 5 matematik netiyle yani 2 doğru 22 yanlış ile yerleşilebilen bir bölümüne girdin. Tüm soruları gözün kapalı işaretleseydin daha iyi derece yapardın. Başarılı değilsin. Baba parasıyla üniversite okuyorsun. Okuduğun bölüm yazılım değil.

İki çift arkadaş hesabını karıştırmış yazık kafana.
Ama bir insanı bu kadar araştırıp bu kadar içerleyip sosyal hayatının bu kadar hiçlik olduğunu belli edip kendi o basık odanda kendince Sherlock oyunu denemen başarısız olmuş başarılarının devamını dilerim :D acıyorum senin gibi bireylere. Keşke bir kontrol etseydin aynı hesaplar mı diye keşke daha dolu daha ilgi seviyesi yüksek bir hayatın olsaymış.
Acıdığım için açıklama yapmak yerine acıma sebebimden bahsetmem yeter Allah senin hayatına ve o kin dolu sevgisiz kalbine şifa versin :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı