2 kişilik Online coop oyun önerisi

HayyaR

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle baktığım konularda her zaman aynı şeyler öneriliyor.
Şuana kadar arkadaşımla oynadığımız oyunlar veya beğenmediğimiz ama önerilen oyunlar:

Viscera cleanup detail / Raft.
Borderlands 2 / Rust.
Dying Light / Serious Sam 2
Left 4 Dead 2 (daha aklımıza gelmeyenler var)
Forest
Human: Fall Flat.
Portal 2
Sistem gereksinimi fazla dert etmeyin ikimizinde genellikle her oyunu kaldırabilecek PC'si var Allah'a şükür.

Kimse Don't Starve Together önermemiş. İlginç :) O halde benden gelsin bu da hocam. Saatlerce, günlerce, haftalarca oynayabileceğiniz tarzda güzel bir survival oyun denemediyseniz eğer. Onun dışında son çıkanlardan Valheim epey bir güzel ve co-op oynandığında yüzlerce saat oynanabiliyor hiç sıkılmadan. Bir fikir oluşması adına kısa bir Türkçe inceleme buldum, buyurun.

Kimse Don't Starve Together önermemiş. İlginç :) O halde benden gelsin bu da hocam. Saatlerce, günlerce, haftalarca oynayabileceğiniz tarzda güzel bir survival oyun denemediyseniz eğer. Onun dışında son çıkanlardan Valheim epey bir güzel ve co-op oynandığında yüzlerce saat oynanabiliyor hiç sıkılmadan. Bir fikir oluşması adına kısa bir Türkçe inceleme buldum, buyurun.
Dont starve ı biliyorum çok güzel oyun kendimde oynadım arkadaşlarımla öldükten sonra kalp bulması zor olduğu için sinirlenip quit attığımızı hatırlıyorum :) ama ona bir şans daha verip oynayacağım. Valheim duydum onada bakacağım teşekkürler.
We were here üçlemesi.
Sağolun onada bakacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı